Followers Remaja Purba

Saturday, November 29, 2014

Kita adalah hamba.. menumpang atas dunia..



Kadangkala ada orang buat status GEMBIRA bukan bermakna dia sedang gembira..
Tetapi dia cuba untuk menenangkan hati yang sedang berduka..


Takde salahnya kalau perubahan itu untuk kebaikan bersama..
Moga dengan perubahan itu menjadikan kau jauh lebih baik dari sebelum ini..




psstt: Kita adalah hamba.. menumpang atas dunia.. engkau dan juga aku.. saling perlukan.. oh!Cinta yang murni.. sebagai ikatan.. yang kukuh di hati.. demi masa depan.. hukhukhuk.. tersedak tak abam sayang.. kihkihkih..


5 comments:

Kayu Manis said...

ada suka, ada duka.. Supaya kita ni selalu ingat Allah... bila sng mcm mls je nk berdoa, bila susah msa tu kita btul2 berjiwa, tklh melayang je... klu org yg ada iman dia tkut sgt Allah uji dgn kekayaan yg melimpah... tkut lupa Allah.
mnusia ni bila susah bru hampir dgn Allah.
mmuhasabah.
terpnjg plk komantarnya

Sham said...

salam perkenalan...

aik macam lirik lagu jer tu...keh3...

folower #800...lucky number tuh...

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut

gugur

cEro said...

Haii...
1st time singgah sini.
Salam perkenalan.

CIkgu dulu cakap,
hidup kena laa ada up and down, baru laa hidup namanya...
tak ada org yg sentiasa gembira dan tak ada org yg sentiasa berduka...kan?

Mummydearie said...

Amboi, beremosi nampaknya! Nasib baik tak letak gambar wefie berdua, kalau tidak dah muntah kaler-kaler dah kita. Hahaha!

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...