Followers Remaja Purba

Saturday, November 22, 2014

Permulaan Cuti Sekolah Hujung Tahun 2014



Minggu pertama cuti sekolah ni.. kita rileks santai dulu ye anak-anak..
Kakak tengok Adik..
Adik tengok Nuha..
Nuha tengok Ibu..
Ibu tengok Babah..? Babah takde.. kerja daaa..


Rutin setiap pagi Sabtu..
Dak Kakak dengan dak Adik akan ke kelas mengaji di SRABK..
Dak Nuha pulak akan menemani aku beli barang dapur di kedai runcit di area rumah..
Hujung minggu adalah masa untuk menunjuk lagak mengasah skill yang semakin tumpul ni dengan bersilat di dapur..
Selera anak-anak haruslah diutamakan..

Untuk aktiviti petang ni dan esok masih belum ada 'final list' lagi nak ke mana..
Ikutkan hati, nak berjalan je kerja aku.. tapi aku tak bolehlah berlaku kejam pada diri sendiri yang tak cukup rehat ni..


Nota gedik buat abam sayang..
Abam sayang.. bila nak approve kan percutian kita ye.. hikhikhik..



psstt: Perhatian tu tetap ada.. cuma dalam pendekatan yang berbeza..



9 comments:

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Bila cuti sekolah memang semua yang suka. Terutamanya anak-anak..

Tihara said...

cuti sekol ni mesti nak gi jalan-jalan ^_^

ewanthology said...

jalan jem giler time cuti sekolah ni

norhidana miswan said...

dana yg anak tak sekolah lg pun nk nyibuk2 jgk... tp nk balik kg je... cuti2 takde kot...

Najib Ariyan said...

masa anak2 sekolah dulu kena rajin2 blogwaking so akan dapat idea nak buat apa time cuti2 nih... errr jalan2 lah ke Sabah... dah pernah datang ker?

Pha Is said...

selamat bercuti...
saya bercuti lama dah, cuti tamat belajar.. tunggu nk masuk keje je.. hehehe

Khai♥Rin : anies said...

Ms utk bdk2 bersukaria

Dr Singa said...

tolongggggggggg!!
lamanya cuti sekolahhhhhhh!!!

Mummydearie said...

Cuti sekolah ni mak-mak budak sukakan :) Walaupun anak-anak buat havoc kat rumah, saya tetap suka sebabnya banyak senang bila masa cuti. Plan nak buat apa belum ada lagi tapi kita bantai ad hoc semuanyalah!

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...