Followers Remaja Purba

Monday, November 3, 2014

Kenduri Kahwin anak lelaki blogger Che Mid



Menghadiri kenduri kahwin anak lelaki Blogger Che Mid pada 1 November 2014 (Sabtu) lepas..
Kebetulan hujan mengiringi kehadiran para tetamu masa tu..
Dah nama kenduri.. tuan rumah memang takde masa nak bersembang lebih..
Cukup sekadar menerima dengan hati yang riang tetamu yang datang..
Cuma aku sampai agak lewat, kalau tak boleh jumpa blogger Makchaq dan Acik Erna..
Tapi sesi bergambar wajib ada bersama pengantin..



Selamat Pengantin Baru buat Muhammad Nur Farhan dan Nor Shalina
Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..



Tak lama lepas hujan berhenti tu.. aku dan family meneruskan perjalanan.. terapi minda sambil mencari hadiah perkahwinan untuk member sekolah aku..

dak Nuha yang merengek rambang mata dengan segala macam yang ada..



Selesai urusan terapi minda tu.. aku request kat hubby nak makan cendol.. tapi nak Cendol Bakar yang famous tu.. ---> sebenarnya lebih kepada nak bergambar.. bukan nak makan sangat pun.. kehkehkeh..
Nasib baik hubby nak layankan kerenah aku.. terima kasih ye abam sayang..

Kisahnya ---> next entry.. maaf aku tak dan nak edit gambar lagi..




psstt: MU boleh kalah malam tadi.. takpe.. nanti kita tengok siaran ulangan pasti MU menang.. kihkihkih.. dahlah kalah.. aku siap diprovoke lagi pasal JDT kalah.. weh..! Bila pulak aku cakap aku sokong JDT ni..?


9 comments:

faraherda.razalan said...

Awak, kalau makan cendol kat Penang tu (Teochew Chendul), mst tak lena tido sbb sdp sgt! Tp jgn mkn yg francaisnya. Tak sedap!

CikSiti said...

salam singgah=)

tima kasih datang rumah kita hihi

Daddy Ziyyad said...

Hari Sabtu lepas saya tak dpt hadir ke majlis Che Mid....huhuhuh..sebab wife saya senggugut, plus kami kena jaga 2 orang anak yang serentak kena chicken pox...hujan lebat kan petang tu..

Zaza Abdul Latif said...

amboii selera mak budak mengalahkan dak nuha.. hahahaha..

AMIIZAA said...

singgah ptg isnin:)

Ann Ishak said...

candok bakar tu femes pada nama je :)

Dahtakmanja lagi said...

Assalam aiamia.. akak ada dtg juga di kenduri che mid. Sayang x dapat jumpa. Miss nak jumpa Dak Nuha dan adiknya..
:(

Mummydearie said...

Cendol bakar tu dah cuba dua kali. Takdalah best mana. Setakat nak posing-posing tu boleh ler ^_^

Terapi minda ni memang kena buat selalu apatah lagi bila kerap kena penyakit stress. Barulah lega sikit stress tu :D

Aziela said...

Waaa...sedihnyaaaa. Akk nak pergi juga, tapi plan kensel last mminit...uwaaa....

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...