Followers Remaja Purba

Sunday, March 1, 2015

Masih lagi di Wad Pediatrik, PPUM


Dak adik belum boleh discharge dari Wad Pediatrik, Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) lagi..
Doctor nak check kidney dia dengan lebih detail..
Tapi doctor berpendapat ianya lebih kepada jangkitan kuman berdasarkan penerangan dari SINI..

Pagi tadi, doctor perubatan dari ENT datang check dan tengok detail dak Adik..
Comment dorang:
Dari Bahagian ENT dah takde masalah.. cuma perlu continue dengan antibiotik walaupun dah discharge.

Feedback dari PAEDS doctor..
Dak Adik tak boleh balik sebab nak focus in his kidney..


Malam semalam hubby jaga.. malam tadi turn aku pulak..
Dak Kakak dengan dak Nuha ada di rumah atok di P.J.
Malam ni aku balik rumah dengan dorang.. hubby pulak jaga dak Adik di PPUM..



psstt: Banyak nak cerita tapi baru taip sebaris dua aku dah zzzzz..



10 comments:

azieazah said...

Bertabahlah. Moga dipermudahkan segala urusan...

Puan Kutu said...

harap dak adik OK je.semoga dipermudahkan. Ameen

Rinna said...

Moga adik cepat sembuh.. bertabah laa..hadapi dugaan ini..

Bunda a.k.a KN said...

Salam,

semoga adik diberi kesembuhan secepat mungkin...dan semoga ibu bapanya terus bertabah menghadapi ujian ini...aamiin..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam aiza,
jangan rush nak buat entry
weols ni sabor menunggu entry uols sampai semua selesai :)
yang penting jaga dak adik yer
moga segalanya dipermudahkan AMIN

Zul Fattah said...

ssalam.. smoga adik cpat smbuh.. tadi baaru balik dari ppum. buat servis kat sana.. klau tau awal.. boleh g mlaawwat td.

eika_jps said...

salam...
semoga dak adik diberi kesihatan yang baik dan dipermudahkan segalanya....amin

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Bagus kalau ada asben yang sama2 ambik peranan menjaga anak.
Kurang sikit beban si ibu.
Lagipun, boleh eratkan bonding dengan si anak & reduce ketakutan dia dok spital.

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Hopefully not something serious & is a reversible illness.

Mummydearie said...

Last baca rasanya kisah anak-anak you demam. Rupanya berlarutan lagi kisah si Dak Adik ni.

Okey, tadi dah baca belum cerita pun apa yang terjadi. Apa keputusan doktor about his kidney walaupun Dak Adik dah keluar wad.

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...