Followers Remaja Purba

Saturday, March 21, 2015

Jangan pentingkan diri sendiri boleh tak..?





Lepas aku selesai beli barang, aku tengok kereta tu kena block depan dan belakang..
Ha.. rasakan.. parking lagi melintang macam tu..
Kalau aku.. aku dajalkan balik..
Pakat dengan kereta depan aku tu jangan alihkan kenderaan..
Bertimbang rasa sikitlah.. jangan pentingkan diri sendiri..


Moral of the story..
Ha.. kan dah ter'story' dalam blog aku..



InsyaAllah..
Hari ni aku akan berada di Mantin, Negeri Sembilan..
Esok pulak akan berada di Putrajaya..
Lusa pulak.. anak-anak dah mulakan persekolahan lepas seminggu cuti sekolah..
Moga apa yang dirancang berjalan dengan baik hendakNYA..




psstt: Mike.. Sierra.. Golf.. Mike.. Echo.. plzzzz..


8 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Macam2 perangai manusia skrg.. buat sesuatu tak fikir langsung..

Nurfaezah Abdullah said...

kat brunei pula minggu depan baru mula cuti sekolah penggal pertama..

JR said...

Kalau tak padamkan nombornya lagi bagus, biar satu dunia tau speisis apa pemandu kereta ni...

ewanthology said...

padan muka dia... hehe

Rai OurKizuna said...

saya yg takde lesen ni pun tak parking gini kak...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam aiza,
sangat tak berotak hokeyh

Kira Sakura said...

what u gift. u deserve back!! padan muka engko kihkihkih

Amanda Suria said...

Ramai je org x hormat org lai . Sesuka hati abah dia je nk block2 org. I selalu kena

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...