Followers Remaja Purba

Tuesday, March 3, 2015

Berehat di rumah bersama dak adik..


Alhamdulillah..
Dak Adik dah discharged lewat petang semalam.. cuti sakit pulak sehingga Jumaat ni..

Doctor, Nurse and all staffs at 8A, Pediatric Ward, Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) yang merawat dak Adik is the best..
Terima kasih buat semua..

Mak Budak tak sabar nak share kisah apa yang berlaku dalam wad tu..
Pelbagai rasa yang ada..
Apa yang pasti Blood Preasure aku naik dengan kerenah hyper dak Adik.. kehkehkeh..

Terima kasih pada semua yang mendoakan dak Adik..
Terima kasih pada yang datang menjenguk dak Adik..

Aku sambung cuti rehat..
Nak berehat..
Letih yang tiada kesudahan..



psstt: Nak sambung tidurlah.. mata ni berat je rasa..






15 comments:

Nurzakiah Hanum said...

take care k

❤Kamsiah❤ said...

alhamdulillah...dah keluar wad dah...

dorsett pink said...

Bersabar ye., take care

tiga lalat said...

Salam. Hee semoga selamat semuanya.

NEKCIK said...

Alhamdulilah syukurlah dak adik dah sihat.

idzwa kamaruddin said...

take care u!

Tihara said...

moga dimudahkan segalanya
insha Allah

Najib Ariyan said...

gud nite... rehat pepuas... sibuk hidup adalah perkara biasa... lelama lega lah tu

Daddy Ziyyad said...

Alhamdullilah

Ada masa nanti story mory lah yerrr

norhidana miswan said...

selamat rehat kak, yelah kalu duk kt ward kite yg jaga anak pun blh rasa nk sakit... dana pun rsa camtu masa jaga aiyan dkt 2minggu kt ijn thn lps kak...

moga dak adik cpt sihat yek

asyifa mustaffa said...

Alhamdulillah...
Perkara paling best adalah dapat keluar dri wad spital! Kan...
Jaga diri juga mommynya...jgn stress2...!

JunAina said...

Alhamdulillah... Suka, duka kalau dok wad nikan mak yang tak sakit pun boleh sakit. Tapi kadang2 bila dok wad ni hati jadi agar2 bila tengok anak2 yang kritikal sakitnya...

JR said...

Alhamdulillah..dak adik dah discaj. Semoga dia cepat pulih seperti sebelum ini...

azieazah said...

Syukur. Apapun rehat dulu nanti sambung bercerita yaaa

Mummydearie said...

Saya ni baca terbalik. So cerita pun upside down jadinya. Kena scroll down lagi ni nak tau cerita!

Apa-apapun, alhamdulillah Dak Adik dah keluar wad. Time for Mommy to rest pulak ya!

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...