Followers Remaja Purba

Friday, March 20, 2015

Birthday siapa sebenarnya ni..?


Malam tadi sambut birthday anak SIL di rumah beliau..
Sambut kecil-kecilan with family members only..
Menu pilihan.. KFC.. biasalah ikut tekak anak-anak..
Kambing bakar request by hubby..
Takdelah nak berselfie bagai pun sebab aku lapar dan penat..



Bukan untuk dia..


Tapi..
Ni dia Birthday boy..
Moga membesar dengan sihat.. Makan banyak dari biasa ye Firdaus..
Lawan ketembaman dak Nuha tu.. ;)
 

Gaya dak Nuha ala-ala gedik manja gitu.. menurun perangai ibunyalah ni..
 

Dak Adik nak habiskan seketul ayam tu pun susah..
Tak banyak makan dia sekarang.. susut 2 kilo..
Seminggu warded hari tu naik 2 kilo.. ni susut balik..





Kisah semalam...
Dak Kakak bersama dua orang sepupunya join aktiviti di SINI..



Gambar sumber dari group..




psstt: Aku merinduimu.. ding dong.. dah macam iklan bedak Follow Me pulak..



4 comments:

Alongxp said...

happy birthday buat birthday boy, biasalah bebudak, bukan besday dia pon, klu dh ada kek, orang ramai, dia buat mcm besday dia, cam anak saya, asalkan ada kek, even puding sekalipon, ebenyu (dia singkatkan hepi besday to u)kata dia

JR said...

Hepi bisday, semoga dia akan menjadi hero kebanggaan ibu ayah di masa depan...

❤Kamsiah❤ said...

eeii geramnya tgk si bambam tu...gebu..mcm nak cubit2 ja pipi dia..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam aiza,
nuha sila jangan ikut ibu uols he3 :P

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...