Followers Remaja Purba

Sunday, March 8, 2015

Kenduri Doa Selamat buat dak adik..


07 Mac 2015.. Sabtu.. 8 pm..

Alhamdulillah..
Selesai sudah majlis doa selamat buat dak Adik..
Walaupun kecil-kecilan tapi hakikatnya dah macam buat kenduri besar gayanya..
Segala macam barang keperluan hubby keluarkan dari stor penyimpanan..

Pagi nanti masa untuk mengemas..
Tadi dah selesai sebahagian..



Kisah sebelum.. disebalik tabir..
Aku injured again..
Memang tak dapat elak bila tenaga diperlukan..
Dalam keadaan pinggang sebelah kanan yang sakit, kugagahkan jua untuk membantu hubby..
Adik ipar juga banyak membantu selain dari jiran terdekat..
Hubby dah bising aku masih berdegil membantu..
Sampai satu tahap.. dah tak boleh tahan..
Nenek a.k.a pengasuh anak dari P.J urutkan..
Minta maaf nek sebab susahkan nenek..
Datang bertandang tapi kena mengurut pulak..


Jadi..
Inilah sebab tiada sekeping gambar pun dapat aku share..
Nak selfie bagai jauh sekali..




psst: Hujan lebat di awal pagi..


5 comments:

Qaseh Vee said...

berehatlah . pastikan sakit benar2 sembuh ...

JR said...

Semoga ibu cepat sembuh ya.... Jangan kerja keras-keras ya bu.. nanti kemasukan angin, kasihan sama bapak dan anak-anak...

Tihara said...

alhamdulillah majlis selamat
awak pun take care yea

norhidana miswan said...

alhamdulillah....

akak pun jaga lah diri, jgn anak2 dh sihat akak lk yg kene ddk ward hehehhe

Kira Sakura said...

ishh akak ni dah sakit gitu pun gagah jugak nak buat itu ini

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...