Followers Remaja Purba

Thursday, March 12, 2015

Dak Kakak dan dak Nuha terpaksa kutinggalkan..


Kisah disebalik tabir..

Sepanjang dari 25 Februari hingga 02 Mac 2015 yang lepas..
Siang dak Kakak dengan dak Adik kutinggalkan di rumah pengasuh..
Malam pulak di rumah nenek saudara..
Anak atok.. dak Angah dan dak Alang yang melayan kerenah dak Nuha..
Bila dorang post gambar dak Nuha, sedihnya rasa bila terpaksa berjauhan dari dia..
Terima kasih buat nenek dan atok yang menjaga dorang berdua ketika aku dan hubby di hospital.
Kisah mengenai dak Adik.. di SINI..




Sebelum tu menangis nak ikut aku ke hospital..



FIESTA Belon Udara Panas Antarabangsa 2015 di Presint 2, Putrajaya bermula dari 12 - 15 Mac 2015.. yang akan menampilkan lebih daripada 21 belon udara panas pelbagai bentuk..
Ada rasa nak pergi tapi bergantung pada keadaan..



psstt: Pesanan dari abam sayang.. semua tu ada hikmahnya.. Allah uji hambaNYA yang sabar.. sabarlah sayang..



7 comments:

Kniedaz said...

Alahai bambam sungguh mereka..geram tengok...harap2 semuanya baik-baik ya..

Nurzakiah Hanum said...

tomeinya

norhidana miswan said...

comei sgt si dak nuha tuh kak oi... takpelah kan kak...sekurang2nya time ssh gini ada yg blh tgk2kn dua beradik tuh... klu tak haru jgk

asyifa mustaffa said...

Jom pgi belon udara panas!

yen(toka ziizokukuto) said...

salam kenal,,,
wahhhh putih melepak,,comeii,,,hihihi,,,ok,,tabah kakk,,,,

JR said...

Setiap ujian ada hikmahnya, percayalah....

Kira Sakura said...

Alhamdulilah ada jugak yang boleh tengok2kan dorang, kalau tidak garu kepala jugak mana nak ke sepital mana nak jaga dorg kt rumah huuu

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...