Followers Remaja Purba

Monday, July 1, 2013

'pit stop' di Nagoya Subang



Kisah semalam:
  • Plan asal nak ke Jalan TAR, K.L je..
  • Tapi berubah hala ke Nilai 3..
  • Akhirnya 'pit stop' di Nagoya Subang..
  • Bab shopping kami yang perempuan je pergi termasuk si kecik yang tak berapa kecik ni..
  • Jangan kata anak-anak.. mak budak pun kepenatan gara-gara perjalanan yang dirancang tiba-tiba bertukar.. kihkihkih..


Bila diriba oleh nenek, senyap je.. 
Cer kalau aku yang riba.. ada je benda dia nak raba nak pegang..





psstt: Hujung minggu ni ada barang nak beli lagi.. wah.. shopping lagi ye.. mak budak..





21 comments:

KY Atie said...

shoping untuk sambut Ramadhan tak apa haaaa

❤Kamsiah❤ said...

dah mula cari baju raya ke.:)

Teena Tna said...

Shopping sakan yer..
#tq for the wish :)

Kakzakie said...

Shopping sebelum ramadhan ye. Nuha pun pandai behave. Tahu dia nenek mana ada benda special yg dia nak raba..

JunAina said...

Pendapat akaklah jika di beri pilihan Jalan TAR dan Nilai rasanya akak pilih Jalan TAR lagi. Kat situ banyak pilihan kain2, jubah mahupun blouse. nak shopping dalam econ boleh gi Jakel, Gulatis dan macam2 lagilah kat situ. Nagoya pun ada.

Akak hari Ahad gi jalan Tar, gi sogo beli baju budak2 tak larat rasanya nak menempuh orang ramai kat Sogo minggu depan coz Jumaat dan sabtu ada member card sale.

:: Mrs.Eady :: said...

comel la!

Joanna Yunus said...

shopping sakan..... singgah disini

Asyifa Mustaffa said...

lama giler dah x jejak jln tar mnjk pindah tmpin ni...trun kl pun asben x nak bwak c2...leceh katanya....argggghhhhh....jlez tau....!

soping jgn x soping...nnti bln ramadhan x yah ssh2 nak soping....:-)

lizz said...

shopping raya yer...
ololo tomeynyer dier geram nengok dier cute sangat....

ANIM said...

geramnya tengok si kecik atas riba nenek dia tu..

Daddy Ziyyad said...

comelnya budak baju polka dot hitam putih tu!!!

Tips nak shopping kat Nilai3, jgn gi on weekend...harga super duper dinaikkan...tips oleh isteri saya, yg rumah maknya dibelakang Nilai 3 :)

Tedi said...

Subang ada Nagoya? tak pernah tau lak... ke yg sebelah Mydin tu? hehehe

pha is said...

ni mesti shoping nk raya nih.. hehehe

Tinta Lana said...

Salam.

Berbelanja sakan nampaknya ni ;)

Kancil 8349 said...

hahahaha...bebudak memang macam tu...ada je yang dibuatnya...dah nak shopping raya ke

amirah said...

uiii meriahnya bershopping..shopping memang best..terapi yg best

Kesuma Angsana said...

amboi memborong ker !

anitadiana said...

soping untuk raya ke tu...senyap aje dak nuha tu..ke mengantuk...

ummiross said...

comel je atas riba nenek kan..

Bitt (double IS) said...

happy shopping :) comel je gegirl tu!

Namee Roslan said...

wah wah dah mula shopping raya punnn...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...