Followers Remaja Purba

Friday, July 5, 2013

Segmen Kenalan Ramadhan by Cik Ummi






Klik di SINI..



  • Dah berhari-hari sebenarnya aku tak melayan dak Ummi dengan segmen dia ni.. wah.. kejam tak ayat tu..
  • Ok.. meh kita story sikit mengenai diri dak Ummi ni..
  • Sebelum ni beliau pernah dikenali dengan cik SCC.. pernahlah tersenarai dalam bloglist blog dia dulu.. memang happening kalah minyak gamat masa tu..
  • Blog cik SCC tu dah dibubarkan selepas beliau sambung belajar.. kenapa.. mengapa tak pulak aku selidik..
  • Aku syak sebab dak Faris godam blog dia bukan blog aku.. tapi blog dak Faris tu pun dah bersawang lama..
  • Lagipun dak Ummi ni asyik kena buli je dengan kitorang..
  • La ni bila dak Ummi merengek mintak aku join segmen ni.. tak sampai hati nak hampakan..
  • Yelah.. sebab aku tau.. walaupun aku tak join, aku tetap akan dapat kad raya + duit raya untuk dak Nuha.. kan Faris kan.. kihkihkih..




psstt: Kepada yang join segmen ni.. moga berjaya.. dan dalam masa yang sama salam persahabatan buat semua..

last psstt: Selamat menyambut bulan Ramadhan yang bakal menjelang tiba..





4 comments:

Asyifa Mustaffa said...

semoga berjaya...:-)

hainom OKje said...

Selamat bersegmen RP

the owner of cicak tersepit said...

salam ramadhan . .
selamat beramal di bulan mulia ini .
singgah sini dri segmen sme :)

http://cicaktersepit.blogspot.com/2013/07/segmen-kenalan-ramadhan-by-cik-ummi.html

Cik Ummi said...

Tahniah Kak Aiza :) hehehe
Sila bagi butir-butir diri dengan kadar yang segera kat kite taw kak? Thanks join... selamat berpuasa ^__^

http://sayacikummi.blogspot.com/2013/07/tahniah-pemenang-skr.html

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...