Followers Remaja Purba

Friday, July 12, 2013

Jumaat pertama di bulan ramadhan..


  • Hari-hari perlu kulalui walau dalam hati tak setenang mana..
  • Sesaknya lebuhraya tak kira masa..
  • Peningkatan jumlah kenderaan penyumbang utama..
  • Syukur perjalanan lancar dan hari ni aku boleh balik awal dari biasa..






psstt: Nak post gambar makanan macam tak kena pulak sebab bukan aku yang masak..

last psstt: Bibir dak Adik bengkak, tak tahu kena gigit dengan apa.. dah macam Angelina Jolie aku tengok bibir bawah dia.. Kesian kat dia.. moga cepat sembuh hendakNYA..




13 comments:

Nurzakiah Hanum said...

hari demi hari kan

Asyifa Mustaffa said...

jalanraya yg mmg x penah lengang adalah kl dan yg sekitar dgnnya.....huhuhu....boring tgknya...

:: Mrs.Eady :: said...

jem kannnnn :)

the malay male said...

kalau macam angelina joilie tu sexy namanya :-)

faraherda.razalan said...

Ala...nak tgk bibir angelina jolie dak adik! Dah lama tak tgk pic die. Dulu ms kecik2, suke benor tgk pic die. Heheheheh...hensem tu.

Betul. Bulan pose ni, jammed melampau-lampau. Stress tau. stress tu yg buat kite jdk lebih letih, kan?

Kakzakie said...

Kena gigit semut tak Ai. Kesiannya. Nasib baik bukan Nuha...

Tedi said...

bayar tol rm15.20 sehari, jem jugak.

aimi adilah said...

mcm penah lalu je jln nie =)

jln nie mmg jem kan selalu nyee =)

hainom OKje said...

Memang sangat bersyukur kalau tak jammedkan RP hehe

dear xila said...

biasalah jemmmmmm ingat kat roti tak? ;p

Tinta Lana said...

Saya nyaris lupa hari ni hari jumaat..

Duk rasa, macam hari rabu or khamis je, (-_-)

ummuaidan said...

siannya adik..moga cepat sembuh yer...nangis tak?

QueeN TerataI said...

org malaysia kan mmg kaya2 belaka.. tu yg kereta berderet-deret tu

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...