Followers Remaja Purba

Tuesday, July 2, 2013

Kisah Family Kecik Aku..


Dak Kakak..:
  • Dua hari doctor bagi cuti sakit gara-gara kesihatan kakak yang tidak mengizinkan untuk dia hadir ke sekolah..
  • Moga dak Kakak cepat sembuh hendakNYA..
  • Siap pesan, jangan lupa makan ubat sementara ibu takde pergi kerja..

Dak Adik..:
  • Susah bangun pagi tapi bila dah segar lepas mandi, becok mulutnya kembali..
  • Aku kenan sorang ex-bos aku dulu.. suka bercakap..
  • Part ni.. kalau aku rajin nanti aku share..

Dak Nuha..:
  • Rutin yang sama.. sape yang aku kejut tak bangun dia tolong 'kejut'kan sekali..
  • Aku sibuk.. dia pun sama sibuk..
  • Mengomel yang aku tak faham biji butirnya..

Babah dorang..:
  • aaaaa... eeerrrr...
  • Setakat ni Alhamdulillah sihat..
  • Gaduh-gaduh gedik manja tu biasa.. 



psstt: Petang semalam sesak teruk laluan ke susur Subang..


Federal Highway.. Petaling Jaya menghala ke Subang..









23 comments:

Qashmere said...

Masing2 ada kisah yer

Qashmere said...

Masing2 ada kisah yer

Asyifa Mustaffa said...

mcm2 gaya...mcm2 hal...mcm2 pesen....gitula anak2...sib baik ler bapak bdk ok....kikiki...

sian la kkk...x sihat ye...kena pesan mkn ubat tu...

amirah said...

sian dak kakak...moga cepat2 sembuh ye...

lizz said...

suka ngan dak nuha yang comel n cute tu...geram ngan pipi tembamnyer tu...

NM02 said...

cepat pulih ye kakak. mkn ubat ikot masa tau

Cik Puan Fadli said...

lahaiiii...suwit jeee kisah memasing..hik!hik!

Ema Johari said...

sian..moga dak kakak cepat sembuh...semalam tak kena jem sebab naik mtor gie kerja...

kesoma rai said...

eh mana kisah dak ibu pulak..hihi..

situ penah ke tak jem kak..? hehehe..

ZazaMyMoon said...

seronok dapat melayan kann ;P

ummiross said...

Alhamdulillah..catatan yang comel, keluarga bahagia anugerah Allah SWT.

Tinta Lana said...

Salam.

Camnilah hidup bekeluarga ya kak? ^_^

Kakzakie said...

Kesiannya dak kakak tak sihat lagi kena pandai-pandai makan ubat sendiri ke? kesianlah..

Nuha tu mestilah jadi tukang kejut sama:)

faraherda.razalan said...

Comel je. Dak adik, suke ckp eh? Nak je jumpe die, mcm nelah die eh? Mcm comel2 je. Heheheh...

Jammed ke smlm? Haih! Nsb bek smlm cuti. Mmmm...

Rina AVAIL said...

keluarga bahagia :)

Kesuma Angsana said...

ragam anak2 harap2nyer semuanyer kembali sihat & ceria yer

are_lin@yu said...

hehe mcm2 ragam kn..semuanya mncuit ati..

the malay male said...

federal highway mmg cam gitu selalu

Riedaffya ibrahim said...

semoga kakak sembuh ye..

mama maman aka yana said...

takut kan.. keta sampai ambik laluan emergency dah tuh

anitadiana said...

macam-macam fesyen anak ne kan...semoga kak cepat sembuh...geram dak nuha ne...

Bitt (double IS) said...

hubby pon pos gambo yg sama..hehehe

Namee Roslan said...

seronok juga dah ada family kan. saya pun xsabo. hihi :)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...