Followers Remaja Purba

Friday, June 28, 2013

Kita bersantai jangan berat kusutkan fikiran..


  • Hari ni mak budak cuti dari mengarang entry..
  • Hari ni mak budak nak blogwalking.. jalan-jalan.. cuci mata.. jamu selera.. kat rumah kengkawan..
  • Hari ni mak budak nak ceriakan hari yang gundah-gulana ni..
  • Hari ni mak budak nak rileks santai je..



psstt: Kita bersantai jangan berat kusutkan fikiran..




29 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

meh dtg umh ai :)

NM03 said...

meh dtg ngumah saya, ada cekodok ngan kopi panas. hehehe

selamat berblogwalking lah ye

nizamsani said...

selamat berjalan. :)

Kakzakie said...

Sukalah anak-anak semua ibu dia cuti..

kesoma rai said...

selamat berjalan kak..

pstt.. kak..thanks invite saya sekeluarga makan2..nanti saya tanya shujin dan inform akak..lately weekend kami amat full.. rindu ngan dak nuhaaaa...

Tedi said...

best la boleh jalan2... bawak anak2 sekali ke? :)

lizz said...

jom jalan-jalan sekali...

nuyui a.k.a miss YUI said...

tq sudi sggh ke "rumah" yui =)

Qashmere said...

Semoga gembira selaluuuuu

Daddy Ziyyad said...

Selamat bersantau

Daddy Ziyyad said...

sori!!! salah taip...Selamat bersantai!

hahahaha

Tihara said...

selamat jalan-jalan..heheh :D

ummiross said...

hehe..selamat santai2, jalan2 tu jangan lupa singgah 'rumah' ummi ye.

Asyifa Mustaffa said...

cuti eh hri ni...? slamat jenjalan wokeh...."jatuh bangun sendirik " hihihi

Falsya said...

bakal mak budak nie jeles sbb mak budak boleh bersantai2...hehehehe

Tinta Lana said...

Salam.

Selamat bersantai kak.. Kalau dtg bersantai blog saya, jgn lupa bawak char kueh tiaw ea..ekekeke. Selamba je kan mintk, :D

Dee said...

terima kasih datang rumah kita ye mak budak..

Tinta Lana said...

#pssttt2, hehe, nak menjawab ni kak ai. Bila2 akk ada idea, akak bagitau jelah details header tu ya :) InsyaAllah, ada masa dan ruang, saya cuba buat.. tak janji, tapi berusaha memenuhi..eceh,heh3

Ujie said...

Apsal yg gundah gulana tu?

ieda immi said...

ye sesekali kena santai ;)

Munnafendy said...

yessss..jom bersantai :)

mggu dpn dh start keje :(

paridah said...

ASSALAM...SALAM KENAL...

the malay male said...

x mengarang pun ada gak entry :-)

hainom OKje said...

Betul tu ada masa malas nak fikir, nak rehat ajekan....

Puan Kutu said...

setuju.buat apa nk kusutkan fikiran..jom kita bw..:)

With Julia said...

Jom santai :)

Namee Roslan said...

hehe. sep sikit. saya pun hari ni nak snatai2 je. nak baca blog orang. after a while busy tak cukup masa.

pha is said...

jalan2 rehatkan minda...

anitadiana said...

betul-betul..kak ita baru nak berjalan ne...bezy..mcm-mcm masalah..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...