Followers Remaja Purba

Saturday, April 16, 2011

system down

Assalamualaikum and morning everyone,

Cadangnya nak sambung tidur bangun lewat sikit, maklumlah hujung minggu, tapi itu semua dalam mimpi jelah.. Dah kalau si kakak dan si adik dah sedar tak guna nak berlingkar lagi atas tilam, ditambah dengan kebisingan mulut dorang.. Celik mata si adik membebel, celik mata si kakak nak gaduh.. Geram pulak dibuatnya..

Kat luar hujan.. Aku nak tarik selimut je rasanya.. Pagi-pagi dah hujan buat sistem arahan otak aku takde line a.k.a malas..

Sudahnya.. dengan tak berapa rajin aku mulakan tugasan bekerja dihujung minggu, kang kalau tak kemas mata aku jugak yang sakit, badan aku yang letih, mulut aku jadi bertih..

Oklah korang, aku nak out dulu buat senaman dalam rumah..

8 comments:

Faris Adli said...

sob2..sob2..aku sedih..blog aku takde orang lawat hari ni..aku lupa nak buat auto publish..

aizamia3 said...

alaa.. Janganlah sedey.. Aku lawat punye tapi weekend cenggini faham2 sudahlah.. ;)

aizamia3 said...

ppsssttt:
ni pun aku through 3310 je, pinjam dak Ujang punye.. Hahaha..

Chegu Zubir said...

hahaha..online guna 3310...hehehe
cam best jew

ok...entry khas utk anda
jom baca http://zubir5588.blogspot.com/2011/04/system-down.html

tq cz join my segmen

Nini D.. said...

geng kump.8 dtg gegar kat sini!!!

kay_are said...

xleh malas2 akak.. xleh2.. kne bangun gak wat keje tu.. hee

MamaEma said...

rajinnyer bersenam..senam dalm rumah..atau senam atas katil lagi nie...

aizamia3 said...

Nini_D:
tq singgah.. nanti aku terjah balik..

kay_are:
malas ke tak, tetap kena bangun..

MamaEma:
memula senaman atas katil, pusing sana pusing sini, pastu senam kat dapur lak..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...