Followers Remaja Purba

Friday, April 15, 2011

sempat layan..

Aku datang kerja tapi tak buat kerja..?
Makan gaji buta kau yer..?
Eh! Takdelah..

Sepanjang hari ni aku ada kursus tapi memandangkan Hari Jumaat, rehat yang agak panjang jadinya aku dapatlah layan blog.. 2 jam non-stop hadap pc, jap lagi nak masuk balik dewan.. Sekarang belum ada mood nak buat entry sebab kepala aku dah sarat dengan macam-macam ayat dan tulisan yang aku baca.. ;)

Ok, malam nanti sambung balik.. aku nak out dulu..

6 comments:

emarieys said...

okey berkursus lah anda dengan mata yang celik yer...jgn dok menguap jer...

anumuchan said...

hyee..singgah sini too^^

aizamia3 said...

MamaEma:
takdan nak tidur pun sebab kursus ni memang hadap pc cuma tak dibekalkan line internet je.. kihkihkih..

aizamia3 said...

ye frommetoyou.. singgahlah selalu.. :)

duniaanita74.blogspot.com said...

mas kursus tu pun kojo gak..tuntutan wajib..kena cukup 7 hari..he..he..Tq baca kesah arwah ayah tu..tapi ita memang sayang sesangat kat ayah...

PinKy MoMMa said...

huhu sempat lg nihhh...
jnji smangat nk update tu ada kn nok.. ;) ahahaha

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...