Followers Remaja Purba

Sunday, April 17, 2011

pukul 2 pagi

Lepas sempat membeli dan belah di pasar malam tapi tak sempat pergi fun fair kat Klang Sentral.. Macam biasa kakak dah tidur dulu, petang tadi leka main..

Sampai kat rumah, sambil makan menu yang dibeli dari pasar malam tadi, sambil layan Hawaii Five-0 yang aku tak dapat tengok Isnin lepas.. Kisahnya di SINI.. Sambung pulak tengok Pontianak Kg. Batu (lakonan Erra Fazira).. cerita ni takdelah seram mana, masih belum sampai menakutkan lagilah..

Dah melepasi tengah malam cenggini banyak pulak cite bertemakan hantu.. Aku..? Takdelah nak tengok, mata pun dah berat.. Selesai je Pontianak tu aku terus zzzzz..

AF9 je aku tak layan sebab tak heran, ulangan dia akan berulang-kali.. ops.. Ok dah.. Terlebih sudah.. Nanti kang entry ni jadi segmen review cerita kat channel2 astro..

6 comments:

Farah Shamsudin said...

lambatnya tidur..

aizamia3 said...

malam minggu adakalanya tdo lambat, kalau cite best maka lambatlah tidur.. ;)

sicomot-comel said...

aku belom penah tgk AF9 neyh..
org2nye pown tak kenal sape

sicomot-comel said...

weyh
kena tag

http://www.cikscc.com/2011/04/contest-sedap-mata-memandang.html

aizamia3 said...

SCC: AF9, aku bukan layan pun tapi terjeling tertengok gaklah... kihkihkih..

aizamia3 said...

SCC: ok done dah buat.. hari tu.. kira aku buat dululer... kihkihkih..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...