Followers Remaja Purba

Tuesday, April 19, 2011

Amaran.. Warning..

Dari weekend hari tu aku ada terbaca tertengok pasal ni (AMARAN : BLOG YANG TIDAK MENGGUNAKAN AKAUN GOOGLE AKAN DIHAPUSKAN BERMULA 25 JUN 2011) kat dalam mukabuku dan jugak masa blogwalking..

Bila tak selidik sumber yang betul, benda macam ni boleh jadi huru-hara.. ada yang senang dengan mudah percaya..

Dan tadi, aku terbaca kat dalam entry si NINI pastu dari situ dapat LINK yang ini.. so kepada korang yang ada baca pasal tu korang baca dan fahamkan dulu yang ini..

'Buletin nie merungkai Kisah Benar disebalik Notis akaun akan kena delete untuk penguna Blogspot jika tidak menggunakan gmail . Telah berlaku salah faham dan kebimbangan yang berlebihan di sini... hehehe' ---> dah selebihnya korang boleh baca di Adamxis dotcom..

8 comments:

►AdamXis◄ said...

Assalam...TQ share Link...hek3.betul laa...lebih ramai yg suka mensensasikan berita...dua entri awal2 tuu ok jer...bila ramai nk ulas dengan cara menarik, maksud notis awal dah jadi lain...hek3

aizamia3 said...

waalaikumsalam...
tu lah.. kena carik pastikan dulu.. jangan main sebar.. nanti silap2 kena balik kat kite..

no_answer said...

fuuhh !!

naseb baek :D

Nini Hartini said...

Alaaaa kak.. saye pun same eh? main sebar je berita tanpa selidik? uwaa...


hehe...actually nasib baik terperasankan entry Adam. kalau tak, terus menerus menyebarkan entry yg tdk benar. huhu

aizamia3 said...

Nini:
at least kita sempat mencegah dari terus menyebarkannya.. ada hikmahnya tu kan.. ;)

Teenager Housemaid said...

ooouhhh...
saya tau dari facebook..huhu

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

tu la masa dgr ni kat pesbuk..
cuak gak kan..mcm kes pesbuk nak tutup baru2 ni la..

aizamia3 said...

sebab tu kita jangan mudah percaya.. google cari dulu maklumat yang betul..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...