Followers Remaja Purba

Thursday, April 14, 2011

Koqin's 1st Give Away




Dalam dok leka tercari-cari gambar mana yang berkenan dihati, terjumpa dengan yang INI..



Aku suka gambar ni sebab:
Kadang-kadang kita rasa elok tutup telinga, tutup mata, tutup mulut dari mendengar, melihat dan bercakap perkara-perkara yang tidak berfaedah yang mungkin ada antaranya mengguriskan hati orang lain, dan boleh mendatangkan fitnah.. Banyak makna tersirat yang kita boleh dapat dari tengok gambar tersebut. Tak taulah korang tengok dari segi yang macam mana pulak kan..?


Give ur opinion and suggestion about this blog
Aku tak reti nak komen bagai, tapi macam mana pun blog ni simple berlatarbelakangkan warna putih.. putih tu kan bersih.. Harap tuan punye blog pun bersih lah ek.. (ek! Eleh kau.. macamlah kau bersih sangat..)


Ok, kepada korang yang baca entry ni dan nakkan hadiah tu, korang click kat SINI untuk join.. Memang berbaloi kalau menang tapi salah satu hadiah tu dah reserve untuk aku (wah! sape kau nak bagi hadiah tu sebelum join)... Apalagi korang.. cepat.. jom join..

6 comments:

[k]o{q}i[n] said...

tq sbb join... gud luck..!!

aizamia3 said...

ye.. sesama.. bertambah lagi jadi pemenangnye.. kihkihkih..

アヌム ちゃん~~ said...

singgah here^^

aizamia3 said...

singgah-menyinggah, kunjung-mengunjung mengeratkan silaturrahim.. ;)

sicomot-comel said...

gudluck ye za ^^,

aizamia3 said...

moga tuan punye blog itu pilih aku.. amin..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...