Followers Remaja Purba

Wednesday, April 27, 2011

kala hati sedang marah

Kalau boleh aku cuba untuk tidak cepat melatah pasal perkara ni.. dan kalau boleh aku memang tak nak jadikan entry dalam ni, kalau boleh aku taknak ciptakan entry khas untuk orang-orang macam ni dalam blog.. sememangnya kau tak termasuk dalam blog aku walaupun kau bukannya ada blog pun..

Ketika entry ni sedang dibaca oleh korang, mood aku dah berada dilandasan yang betul which mean, masa aku tengah sedih menahan marah tadi, aku layan blogwalking.. banyak entry buat aku tertawa akhirnya.. thanx korang, at least aku berjaya mengurangkan rasa sakit hati ini..

Kenapa..?
Mengapa..?


Korang mesti biasa dengar talam dua muka.. aku pulak tak pernah kena tapi sekali terkena fuh.. kesannya makan dalam..

Perasaan..?
Jujurnya darah terus naik ke kepala.. pelbagai perasaan bercampur-baur.. Sungguh aku tak sangka dan jangka depan kita baik.. belakang mengata.. Yelah.. mungkin sebab dia terpaksa berurusan dengan aku maka itu yang jadi lembut gusi dari lidah.. nasib baik gigi aku tak tercabut menahan geram..

Aku tak tahulah apa detailnya yang dia bersikap macam tu terhadap aku, tapi bila dikenang renung balik.. hai.. entahlah..

Kalau kau rasa kau stress hadap aku, kau cutilah, cuti kau pun banyak lagi kan.. tak pun kau pindah terus.. APA..? Kau nak aku berhenti dulu.. insyaAllah.. sampai masa aku akan pergi juga.. kau doakan jelah aku dapat kat tempat lain dengan jayanya.. nanti kau tak payah hadap aku macam tu jugak aku..

Dipendekkan cerita, dengan rasa tak rendah diri sebab aku memang tinggi dari kau.. aku mintak maaflah ye kalau aku ni buat kau rasa tak suka bekerja dengan aku.. nak tak nak suka tak suka kau kena hadap jugak.. macam tu jugak aku.. so win-win situation ler kan kan kan..



psstt: kalau korang rasa terasa.. mintak maaf kat aku cepat.. aku dalam mood bersedia untuk memaafkan korang.. aku tak tahuler mood ni boleh tahan berapa lama pulak.. wah! Kau.. boleh pulak macam tu ye..

21 comments:

Faris Adli said...

aiza..aku terasa sangat...

aku terasa sangat pelik dengan entri kau ni..cam tak pernah je kau buat entri camni

risa said...

alahai dear..never trust anybody..believe in yourself ya!

bujal X said...

minta maaf time raya ble?

he~~

aizamia3 said...

Faris:
a'ah.. kau memang 'peminat' blog aku.. baru sikit kelainan yang aku buat.. takdelah Faris.. tadi memang aku rasa marah tapi masih sempat layang GA.. hikhikhik..

aku yang tak perasan selama ni.. :(

aizamia3 said...

K.Risa:
thanx sis.. kena lebih berhati-hati bila 'berhujah' dengan dia..

aizamia3 said...

Bujal X:
Raya 30 Ogos nantiler.. ;)

nelly said...

terasa ..tapi , inilah manusia ..^^

forever love said...

saba ye.. biasa la tue manusia.. banyak ragam...

aza said...

maaf3..
:)

sicomot-comel said...

weyh,,
ko keje ape eh??
boss ker?

fuuyooh said...

salam..saba ye..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

kena berjaga2 sntiasa..jgn terlalu mempercayai org lain..

manusia ni mcm2 spesis..kadang2 kite tertipu dgn luarannya ;)

aizamia3 said...

atq a.k.a FL:
memang biasa tapi rasa terkilan..


aza:
maafmu diterima.. ;) tapi kita ada gaduh ke..

aizamia3 said...

SCC:
aku bukan bos besar tapi bos kecik..


fuuyooh:
wslm.. memang tengah sabar..


pinky momma:
tu ler pasal.. sungguh ku tak sangka..

Tengku Nizam said...

wah , da jadi buat da .. bagus2! tapi NAV BAR tu mengganggu kan ? nanti saya buat tutorial nak hilangkan NAV BAr tu ek ..

Tengku Nizam said...

http://www.tengkunizam.com/2011/04/tutorial-1-buang-navigation-bar.html , untuk awk .

aizamia3 said...

oo.. ok awak.. jap ek.. buat dulu..

Faris Adli said...

eh..dah ada butang follow kat ats? bestnya.. butang unfollow ada tak?
:-)

aizamia3 said...

Faris:
hahaha.. tu ler.. aku pun nak carik gak butang tu tapi aku banyak jumpa butang follow tu je.. ;)

kau, kalau unfollow aku, aku kejar kau serata muar tu.. :)

mcm ni lah said...

sabor ye lah byk2,. byk2 kan le baca ceciter lawak kt blog aku,. keh keh keh

aizamia3 said...

mcm ni lah:
tu yang jadi semakin rajin bw..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...