Followers Remaja Purba

Wednesday, April 27, 2011

kala hati sedang marah


Kalau boleh aku cuba untuk tidak cepat melatah pasal perkara ni dan kalau boleh aku memang tak nak jadikan entry dalam ni, kalau boleh aku tak nak ciptakan entry khas untuk orang-orang macam ni dalam blog. 

Ketika entry ni sedang dibaca, mood aku dah berada di landasan yang betul. Waktu aku tengah sedih menahan marah tadi, aku layan blogwalking. Banyak entry buat aku tertawa akhirnya. Thanks korang, sekurang-kurangnya aku berjaya mengurangkan rasa sakit hati ini..

Kenapa..?
Mengapa..?

Korang mesti biasa dengar talam dua muka. Aku pula tak pernah kena tapi sekali terkena.. kesannya makan dalam.

Perasaan..?
Jujurnya darah terus naik ke kepala. Pelbagai perasaan bercampur-baur. Sungguh aku tak sangka depan kita baik, belakang mengata. Mungkin sebab dia terpaksa berurusan dengan aku maka itu yang jadi lembut gusi dari lidah. Nasib baik gigi aku tak tercabut menahan geram.

Aku tak tahulah apa masalahnya yang dia bersikap macam tu terhadap aku tapi bila dikenang renung balik.. malas nak fikir.

Kalau kau rasa kau tertekan terhadap aku, mohonlah cuti, tak pun kau pindah terus. Kau nak aku berhenti dulu? InsyaAllah.. sampai masa aku akan pergi juga. Kau doakan jelah.. Nanti kau tak payah hadap aku macam tu jugak aku.

Dipendekkan cerita, aku mintak maaf kalau aku ni buat kau rasa tak suka bekerja dengan aku. Nak tak nak, suka tak suka kau kena hadap jugak. Macam tu jugak aku.. so win-win situation ler kanm

psstt: kalau korang rasa terasa.. mintak maaf kat aku cepat. Aku dalam mood bersedia untuk memaafkan korang. Aku tak tahuler mood ni boleh tahan berapa lama pulak.

21 comments:

Unknown said...

aiza..aku terasa sangat...

aku terasa sangat pelik dengan entri kau ni..cam tak pernah je kau buat entri camni

risa said...

alahai dear..never trust anybody..believe in yourself ya!

bujal X said...

minta maaf time raya ble?

he~~

aizamia3 said...

Faris:
a'ah.. kau memang 'peminat' blog aku.. baru sikit kelainan yang aku buat.. takdelah Faris.. tadi memang aku rasa marah tapi masih sempat layang GA.. hikhikhik..

aku yang tak perasan selama ni.. :(

aizamia3 said...

K.Risa:
thanx sis.. kena lebih berhati-hati bila 'berhujah' dengan dia..

aizamia3 said...

Bujal X:
Raya 30 Ogos nantiler.. ;)

kindergartenlibrary said...

terasa ..tapi , inilah manusia ..^^

forever love said...

saba ye.. biasa la tue manusia.. banyak ragam...

aza said...

maaf3..
:)

Cik SCC said...

weyh,,
ko keje ape eh??
boss ker?

Unknown said...

salam..saba ye..

PinKy MoMMa said...

kena berjaga2 sntiasa..jgn terlalu mempercayai org lain..

manusia ni mcm2 spesis..kadang2 kite tertipu dgn luarannya ;)

aizamia3 said...

atq a.k.a FL:
memang biasa tapi rasa terkilan..


aza:
maafmu diterima.. ;) tapi kita ada gaduh ke..

aizamia3 said...

SCC:
aku bukan bos besar tapi bos kecik..


fuuyooh:
wslm.. memang tengah sabar..


pinky momma:
tu ler pasal.. sungguh ku tak sangka..

Unknown said...

wah , da jadi buat da .. bagus2! tapi NAV BAR tu mengganggu kan ? nanti saya buat tutorial nak hilangkan NAV BAr tu ek ..

Unknown said...

http://www.tengkunizam.com/2011/04/tutorial-1-buang-navigation-bar.html , untuk awk .

aizamia3 said...

oo.. ok awak.. jap ek.. buat dulu..

Unknown said...

eh..dah ada butang follow kat ats? bestnya.. butang unfollow ada tak?
:-)

aizamia3 said...

Faris:
hahaha.. tu ler.. aku pun nak carik gak butang tu tapi aku banyak jumpa butang follow tu je.. ;)

kau, kalau unfollow aku, aku kejar kau serata muar tu.. :)

mcm ni lah said...

sabor ye lah byk2,. byk2 kan le baca ceciter lawak kt blog aku,. keh keh keh

aizamia3 said...

mcm ni lah:
tu yang jadi semakin rajin bw..

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...