Followers Remaja Purba

Wednesday, April 27, 2011

1st GIVEAWAY by HAJAR HASAN




Aku telah ditag oleh dak SCC.. terima kasih sebab tag aku, confirm aku menang.. kembang kempis kempus hidungku ini.. :) Moga mata dan jari penganjur nampak kita je ye SCC, nanti boleh msg banyak2 sebab dapat topup free.. aku suka ni.. mesti si Faris jeles ni..


Memandangkan tuan empunye GA ni bagi syarat tag 2 orang so aku dengan tak rela hatinya nak tag korang berdua ---> Nini dan Eza.. Ni kalau korang menang ni putih mata tak dapat nak chit chat guna topup free.. ;)

Ops.. lupa lak, asyik cite pasal menang je sampai lupa nak link kan blog penganjur ---> strawberry..


psstt: aku nak menang.. sambil hentak-hentak jari kat keyboard menaip entry ini.. kihkihkih..

4 comments:

HAJAR hasan said...

teehee~ yeeaahhhooo ! lawatan rasmi dari pihak penganjur. thanks for joining.

all the best ya~ ;)

Eza Ridzwan said...

akak join!

aizamia3 said...

Hahar:
toing.. confirm menang ni..

Kak Eza:
ye.. cepat2 kak.. hehehe..

Faris Adli said...

ceh..memanglah aku jeles..korang dapat main msg2...aku nak msg siapa? jeles!!!!!!!!!!!!!

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...