Followers Remaja Purba

Thursday, April 14, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI


Lagi entah kali berapa bergegar-gegar aku rasa bila join segmen abg ben ni.. serius menarik.. aku suka korang tak suka, aku tak boleh kata apa..

Segmen kali ni dibuka sehingga 17 April 2001, Ahad ni.
Masih banyak masa lagi dan kalau korang rasa nak join, terjah kat SINI.

7 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

hoh aku gegar sini dlu bolehh? ahahaha
sempat lagi dalam kesibukan bekerja tu ;p

aizamia3 said...

tu ler pasal.. gila ah kalau bos tau ni.. mati den..

akutetapaku.com said...

gegar...gegar..gegar!!!!!

singgah2 d sini ek http://akutetapaku85.blogspot.com/

aizamia3 said...

oo mak kau.. terlebih gegar sudah.. hahaha..

Asyifa said...

dtng gegar balik n polo u !!!!

Ayin Masliza said...

heheheh..... selalu layan blog bro Ben eh.. kita pun, but silent reader jer...

aizamia3 said...

ada masa layan.. ada masa sama mcm kak ayin.. silent reader.. ;)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...