Followers Remaja Purba

Thursday, October 2, 2014

Selfie di Majlis Perkahwinan



Alhamdulillah masalah yang kualami kelmarin akhirnya selesai sudah..
Macam mana ianya selesai jangan ditanya sebab terlalu complicated untuk aku terangkan di sini..


Meh aku cerita sambungan kisah Ahad lepas.. dah penat buat terapi minda di SINI..
Petang tu pergi pulak ke Majlis Perkahwinan member lama hubby di P.J



Sebelum berjumpa dengan pengantin.. kita selfie dulu..
Bersama wife adik ipar yang mengidamkan Sup Gear Box tu..


Melayan kehendak mak budak yang nak berselfie..


Gambar sekitar Majlis Perkahwinan Badrulshah dan Azlinda..
Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..




Dalam perjalanan balik rumah.. hujan lebat membasahi bumi..



Di rumah rutin harian berjalan seperti biasa..



psstt: Tengok kau senyum, hati jadi gembira.. tapi tengok kau rapat dengan orang.. Maaf itu buat aku cemburu..



14 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sefie dimana2 kan

Kakzakie said...

Tak nak berselfie dlm hujan ke dik hihi..

Aziela said...

Janji kita happy, kan Ai?

Zaza Abdul Latif said...

Alhamdulillah.. walau apa pun masalah, inshaAllah mesti ada jln penyelesaian.. tengok muka mak budak tu.. bukan main selfie senyum sampai terangkat tudung.. hehehe

Joanna Yunus said...

sekarang dimana-mana pun selfie tu wajibkan

Kira Sakura said...

bila tengok tengok kak muka akak ni ada iras2 muka kawan sekolah saya dlu hihihi.

orang kata klu pegi mana2 kenduri kena selfie kat situ, bukti. nanti orang kata kita tak pergi kenduri dorg dah kalau tak sempat jumpa orang yang menjemput ihihihihi

NM03 said...

beb, kau ni mcm sedara aku la.... muka korang sama

JR said...

10 tahun dulu tak pernah bermimpi boleh berselfie. Entah apa yg akan berlaku 10 tahun lagi....

amirah said...

hihihi...rajin selfie ai ni..

Cik Asma BLuppy said...

comel nauuu!

ctpayong said...

nasib baik ngidam sup gear box. buatnya mak buyung ngidam berselfie...mau jenuh...makan nasi bungkus hari2

hainom OKje said...

Kalau tak selfie mmg bukan perempuan namanya hehe....
Ayu gitu tuan blog...Yg statment bawah tu kenapa pulak? Jeles ngan cik abe ke?

Puan Kutu said...

selfie je kerjanya..mmg jadi fenomena kan..yg penting puan blog comel..:)

Erika Castillo said...

dah lama tak pi kenduri kawen..huhu..follow blog ni..^^

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...