Followers Remaja Purba

Sunday, October 5, 2014

Bila kad ATM hilang..



CUAI..?
Sungguh aku tak perasan bila aku kehilangannya..
Sungguh buat aku rasa terduduk terdiam sekejap..
Memikirkan bila kali terakhir ia bersama aku..
Sungguh aku rasa nak menangis ketika ini..

Apa yang dirancang banyak yang tidak dapat aku lakukan..
Tak seperti yang diharapkan.. tak seperti yang diinginkan..
Hanya keranamu ---> kad ATM..



psstt: Raya yang tak sempurna tanpamu..

13 comments:

babYpose said...

salam aidil adha, maaf zahir batin, berselawat inshaAllah moga cepat terjumpa kad atm.

insan marhaen said...

kad atm hilang ni pdaIM... normal. tak de le sampai tak beraya...

JR said...

Jika dah sah memang hilang cepat laporkan kepada pihak bank berkenaan, sekarang ramai orang terlebih pandai nanti semuanya lesap...
Salam Eidel Adha..

ewanthology said...

memang merana..bank tutup sampai isnin plak tu.

ewanthology said...

memang merana..bank tutup sampai isnin plak tu.

norhidana miswan said...

kad atm mmg penting lagi2 kalu gaji msk kt atm tuh....

yg hilang kad atm jelah ek kak, dompet ada?

Kakzakie said...

Kesiannya... Nampak sgt duit masuk tak keluar itu yg tak sedar bila hilangnya. Kena buat barulah nampak gayanya...

Zaza Abdul Latif said...

kesiannya mak budak... ofcoz dah buat report kann.. lain kali jgn cuai tau.. :))

amirah said...

kena cepat2 buat baru kalau confirm hilang tu ai..

Aziela said...

Wah...maslah besar tu. Kalau ada online banking, boleh juga cuba transferkan pada sesiapa...Lepas tu minta tolong orang tu keluarkan. Nak buat yg baru, kena tunggu bank buka. Aduhaiii...

Kira Sakura said...

huuuuu memang susah hati kalau kad atm hilang, nak2 pulak time nak raya aritu kan huuu

aswadz said...

x sempat draw duit kat bank ek?

Mummydearie said...

Dah buat baru ke belum? Kalau saya, cepat-cepat transfer duit ke akaun suami. Pastu demand nak simpan kad ATM dia pulak buat sementara waktu:)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...