Followers Remaja Purba

Sunday, October 12, 2014

Bersendirian di awal pagi..



Kisah kelmarin..

Pagi ---> 8:00 am kat office..
Petang ---> 5:30 pm kat gelanggang futsal..
Malam ---> 10:45 pm kat uptown Danau Kota..
Awal pagi ---> 1:28 am kat Nasi Kandar Pelita Subang Jaya..
Pagi Sabtu ---> 10:30 am dah kena ada kat Sunway Pyramid..
Bila masa nak recharge tenaga ni agaknya..?


Kisah tersebut tak habis di situ.. bersambung pulak semalam..
Hampir 4 jam aku berada di Sunway Pyramid menemankan dak Kakak bersama sepupu dan anak atok sedara..


Dan kemuncaknya petang semalam..

Aku kini ketagihan...
Dalam gerimis pun sanggup tapi dapat sepusingan jelah..



Awal pagi tadi..

Nak update kisah semalam..



TAPI..


Mesej ni yang terpapar kat skrin lappy aku..
Apa yang patut aku buat ye..?





psstt: Pelaksanaan Jalan Sehala di Jalan Sultan, Jalan Barat, Jalan Utara, Jalan Timur dan Jalan Yong Shook Lin, Petaling Jaya mula dilaksanakan pada hari ini 12 Oktober 2014. Rujukan boleh dibuat di laman web MBPJ..



8 comments:

mama ka0ri said...

Err...tk tahu...mcm problem ngan system jer..

Gee Lion said...

ikutlah pesanan lappy tu kak aiza, hanya yg empunya badan je dapat merasakan ada yg tak kena dgn badan ia.. hehehe :p

EZAN IDMA said...

pasal system niii kite pon tak bape retii. hihi. tpi kuih tu cm sedap jekk hihik

Nizam.Ariff said...

Cooling system???
Itu dah hardware tu....kipas x jalan kut?
Itu klu kereta kira mcm radiator fan x pusing atau air dah habis....boleh rosak enjin.
Tp klu laptop, cooling system tu utk processor kut...

JR said...

Lappy tu macam orang jugak kalau tak mandi seharian tentu rimas. Jadi elok mandikan saja dia, tapi kalau rosak jangan salahkan saya...hehehehe..

norhidana miswan said...

penuh betul aktiviti akak di hujung minggu...

alamak psl lappy dana mmg tak tau, dh cube on off semula ke lappy akak tuh?klu tak ok mmg kene antar ke kedai... sbb dana mcm penah kene dulu2 kipas tak pusing

mamabeauty said...

bagi masa 3 tahun paling lama jangka hayat lappy..

Kira Sakura said...

kena servis kot kak. mcm lappy kira ni pun sama. tapi bukan la sebijik jadi mcm akak tu

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...