Followers Remaja Purba

Wednesday, October 8, 2014

WW.. santai di MK Fathimah Setia Alam..




Biarlah gambar berbicara..
Dak Kakak.. dak Adik.. dak Nuha..



Bila melihatkan mereka membesar di depan mata tetiba rasa nak ada sorang lagi baby..
Rindu dengan bau baby baru lahir..
Rindu dengan perut yang memboyot..
Rindu dengan gerakan yang ada..
Rindu dengan morning sickness takde selera makan..
Rindu dengan waktu berpantang..
Rindu semuanya..


Tapi..
Belum masanya untuk merasa semua tu.. sebab.. dak Nuha sangat cemburu.. ekekeke..
Andai ada penambahan ahli baru, akan kumaklumkan pada semua..




psstt: Gara-gara kemalangan di Federal Highway.. sesak yang luarbiasa pagi tadi..




15 comments:

safurara said...

rara pon rinduuu~
nak rasa tendang2 dlm perut.hehehe

#BW sambil klikklik IKLAN nuffnang!

Zaza Abdul Latif said...

rindu jugakkk.. tapi tak ada rejeki.. oppss hahaha

Nor Azimah said...

rindu juga, tapi umur dah masuk 40 ni, takyahla kot, he he.
aizamia3 muda lagi, jangan tunggu lama2, lagi lama lagi rinduuu.

faraherda.razalan said...

Iye! Mg jammed teruk Federal pg ni. Smpi opis lmbt dr biasa. Sobs!

Sy tgh cium bby puas2 ni awak! Hahahaha!

Nurzakiah Hanum said...

rindu jugak

idzwa kamaruddin said...

macam nak ade je thn dpn..hehe..

amirah said...

huhu...sama gak si kecik tu jeles gak tp kena guna psikologi huhuhu...maklumla adik baby dah nak keluar dah next year

Kakzakie said...

Tapi kalau conceive sekarang lahirnya tahun depan Nuha pun dah besar memang sesuai sgt. Jgn takut Nuha cemburu tapi akan sayang punya macam dia sayang patung dia...

norhidana miswan said...

apasal en abg akak kalu amik gambar gitu? msti dia grm akak kaco tgh mkn, sedap2 mkn nk amik gmbr lak heheheh sebijik mcm dak nuha suke bt muke majuk heheheh...

Kira Sakura said...

kan kak. rindu dgn semua tu. rindu dgn takleh menerap time preggy hihihihi

JR said...

Masa merindui saat-saat itu sudah berlalu untuk saya. Anak dah besar-besar, kalau dapat adik lagi tentu ada yg pengsan...

Mummydearie said...

Kalau rindu dah sarat, kenalah impian tu jadi kenyataan. Saya rindu gak tapi dah pencen option gitu...

Gee Lion said...

inshaAllah, kalau ada rezeki Allah.. tak lama laie la tuuuu... :p

eMMe said...

haaa... cik aiza kalo tringin, silakan la.. persiapkan diri, hahaha... dak nuha pun dah besar, akan faham, dan akan sayang kan adiknya... tak tau la twin nnt camner kalo ade adik, hehehehe... budak sekecil itu tau cemburu juga kan...

Khai♥Rin : anies said...

kami sedia menunggu khabar gembira tu bla2 ms je ;-)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...