Followers Remaja Purba

Friday, June 6, 2014

Nasi Lemak Ibu Mertua



Setakat ni masih belum ada perkembangan positive buat paklong aku yang kini berada di ICU, Hospital Melaka..
Dak Nuha pulak semakin beransur baik demam.. cuma batuk dengan selesema belum baik sepenuhnya..
Malam waktu nak tidur masih  merengek.. tapi takpe.. babah dia ada..





Rindu dengan nasi lemak mak umi.. my MIL..





psstt: Sabar ye anak-anak.. menantu-menantu dan jugak cucu-cucu abah dan mak mertua.. lewat petang esok kita pergi KLIA ye..




12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya

idzwa kamaruddin said...

takpe takpe...pelan-pelan..tarik nafas..

uncle gedek said...

Baik dari nasik lemak telanjang kapalterbang malaya tu...?

hehe

UmmuAidan-Arissa said...

semoga paklong beransur sembuh yer inshaallah...
tuh nasik lemak MIL ke dlm gambar..?sodapnya nampak..:)

ZazaMyMoon said...

Semoga paklong & dak nuha cepat sembuh ye..
hoho ns lemak tu macam buat jual punya size je tu hehe

Aziela said...

Macam2 yang berlaku serentak yer Ai?

Tihara said...

sedapnye nasi lemak daun pisang :)

ikafantasi said...

ssh nak cari nasi lemak yg best skrg ni..org tua2 wat gak sedap

amirah said...

sedapnya kalo ada daun pisang camni...saya pun suka nasik lemak MIL saya

JR said...

Pagi tadi puan istri masak nasi lemak. Punyalah sedap sampai makan bertambah. Kekenyangan sampai ke petang hingga sampai sekarang (pukul 4.45 petang) belum jamah makan tengahari lagi...

Qaseh Vee said...

klu saya , bagi daun pisang tu layu - dilayur pastu bungkus nasik lemak tu ... baunya umphhh . semoga paklong n nuha cepat sembuh .

Puan Kutu said...

nasi lemak air tgn ibu mmg terbaik..semoga dak nuha cpt sembuh..utk yg di nicu juga semoga kesihatan terkawal

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...