Followers Remaja Purba

Saturday, June 14, 2014

Dah tempah baju raya..?



rileks selamba je dia..



Dah tempah baju untuk raya untuk dak Kakak, dak Adik dengan dak Nuha..
Lega.. 
Tunggu jelah hasilnya nanti..




psstt: Esok aku akan berada di Putrajaya.. mungkin sampai petang..


12 comments:

Amanda Suria said...

SA sibuk kerja sampai terlupa nak tempah baju sendiri dan baju anak dara...beli dh siap je la nampaknya...

Al Kisah said...

I pun dah settle baju raya, tunggu nak puasa je..

Daddy Ziyyad said...

saya pun baru aja tempah jubah raya...:)

ArELeEz said...

floria?

JR said...

Saya selalu terlupa pasal baju raya jika anak2 tak ingatkan...

Cik Asma BLuppy said...

steady je die ukur badan. kalu anak buah kite takdenye duk diam macam tu.

uncle gedek said...

Ibunya dah tempah ke...?

(sebenarnya nak tanya tempah berapa pasang...?)

hehe

PakcikLie PCL said...

pcl tak tempah tapi beli yg ready siap punya... tak sedondonlah nampaknya tahun ni..eh selalu pon tak sedondon jugak. tapi selalunya couple lah.. kalau tak pcl n mamaD, mungkin pcl akan sama dgn salah sorang anak... mamaD pun mcm tu jgk.

PakcikLie PCL said...

pcl tak tempah tapi beli yg ready siap punya... tak sedondonlah nampaknya tahun ni..eh selalu pon tak sedondon jugak. tapi selalunya couple lah.. kalau tak pcl n mamaD, mungkin pcl akan sama dgn salah sorang anak... mamaD pun mcm tu jgk.

asyifa mustaffa said...

X tempah...beli da siap je kut...hehe...

mama ka0ri said...

Dah siap dh pon...tunggu baju raya en.hubby dan anak2 bujang plak..huhu..

ewanthology said...

klu tak sempat, baju raya tahun lepas pun muat lagi :-)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...