Followers Remaja Purba

Tuesday, June 3, 2014

di KLIA sebelum berlepas ke Madinah pada 28 Mei 2014



Sambungan dari SINI..



Sementara nak tunggu urusan berkaitan selesai, menunggu jelah kat KLIA tu..


dak Adik bersama dak Nuha..
dak Kakak ke hulu ke hilir dengan sepupunya..


dak Adik nak melasak je kerja dia..
Aku bagi dia layan game.. baru dia senyap dok setempat..


Makan time..
psstt: Belum sempat nak update resepi ayam masak minang..

Tengok dak Nuha kat belakang tu.. kesian dia kehausan.. susu dok simpan dalam kereta..


Berlakon je ni..
Tengok dak Nuha tu.. ibunya sibuk berselfie..



Lepas agihan tag nama, pelekat nama kepada semua jemaah umrah, taklimat ringkas diadakan oleh pihak Bahrulmazi Travel & Tours..







Kemudian bergerak dalam kumpulan menuju balai berlepas..




Masa ni dah mula rasa sebak tengok keberangkatan mereka..








Dak Nuha dan sepupu-sepapat yang lain dok jerit atok dengan wan dorang..
'atok...'
'wan..'


dak Kakak dah penat melayan ibunya..


Family hubby..


Hubby yang dah rimas dok asyik disuruh bergambar..


Di manakah MH 370 ni agaknya..?





psstt: Moga abah, mak mertua, abang dan adik ipar dapat menjalani ibadah dengan baik dan sempurna di sana..

last psstt: Moga mereka kuat dan sihat sepanjang di sana hendakNYA..




5 comments:

Tihara said...

insha Allah
moga selamat sampai dan selamat menunaikan ibadah :)

JR said...

Semoga Allah permudahkan sepanjang mereka berada di sana dan selamat kembali ke tanah air....

Aziela said...

Amiin. Insya Allah....

Kira Sakura said...

insyaAllah moga semuanya baik-baik aje amin amin

Puan Kutu said...

sakan depa selfie pakai tongkat.hehe

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...