Followers Remaja Purba

Wednesday, May 21, 2014

Kuala Tahan Explore Race di Taman Negara Pahang









Pemandangan di Jeti Taman Negara waktu pagi..
(gambar dari member office)


Aktiviti hari ketiga pada sebelah pagi di Taman Negara Pahang..
  • Kuala Tahan Explore Race..
  • Telah dibahagikan mengikut 4 kumpulan..
  • Seronok dengan kerjasama ahli pasukan.. memula kelam-kabut tapi bila dah dapat rentak, semuanya berjalan dengan baik..
  • Cuma kemenangan tidak berpihak kepada team aku.. hanya menang tempat ketiga..
  • Apa-apapun semua enjoy..
  • Gambar untuk aktiviti ni aku masih belum edit.. ada masa nanti aku selit-selitkan.. kalau tak anggap jelah entry ni entry terakhir untuk program ini..



Selesai aktiviti Kuala Tahan Explore Race tersebut.. masa untuk mengemas dan bersiap untuk makan tengahari.. check out dan berangkat pulang..



Sebahagian kecil kenangan yang tertinggal..



Menunggu turn untuk Canopy Walk..


Dalam kedinginan hujan diperkampungan Orang Asli Bateq..





psstt: Akhirnya.. selesai sudah catatan aku bagi program Team Re Charge di Taman Negara Pahang..

last psstt: Ada sesiapa nak pergi ke sana.. aku nak join.. hikhikhik..




9 comments:

idzwa kamaruddin said...

seronok nyer...meriah!

lieyalatif said...

bestnye aktiviti mcm nie...lieya last pergi yg teambuilding opis buat...masuk gua, masuk tasik...best2....

ni pun best ni...siap pi taman negara lagi...syok cuci mate tgk kehijauan alam...

Kakzakie said...

nampak sangat best tu kalau sampai baru balik dan teringin nak pergi lagi..

Dr Singa said...

sejuk tak?

Tihara said...

akak yang orang pahang pun baru sekali pi sini...syok kan :)

Daddy Ziyyad said...

hampir seminggu saya tak berblog, byk tertinggal kisah...nanti saya baca link2 tu..:)

soalan sama macam Dr Singa :)

aizamia3 said...

Dr. Singa dan Daddy Ziyyad:
Tak berada dalam hutan awal pagi tapi pagi2 suhu nyaman di sana.. ;)
Tengahari panas membahang..
Petang hujan selebat-lebatnya..

Aziela said...

Errr...akak dah sampai tahap nak elakkan tempat2 mcm tu...mengada2 kan... hihihihi

UmmuAidan-Arissa said...

nak ikut juga...tapi..errrrr saper nak jaga bebudak 2 orng nie yer...heheh

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...