Followers Remaja Purba

Tuesday, May 20, 2014

Fenomena OAT Choco and OAT & Wheat ketika ini..



Adalah beberapa kali aku beli OAT Choco and OAT & Wheat ni..
Beli pun sebab tengok kengkawan beli.. teringin nak mencubanya..
Bagi dak Kakak, dak Adik dengan dak Nuha cuba.. dorang cakap sedap..
Ok.. tak rugi aku membelinya..
Baru-baru ni aku beli lagi di pasaraya Tunas Manja dalam perjalanan menuju ke Taman Negara, Pahang..
Harga lebih murah dari yang pernah aku beli sebelum ni..





OAT Choco ni anak-anak aku suka.. thumbs up..



Aku kurang suka rasa yang ni.. cepat muak bila makan..






psstt: Biarlah jemari berbicara..




21 comments:

t.a.t.a said...

Oat! Se daapppp..

Irfa said...

eh, sama ngan entri sy semalam
hihi

Rai Ourkizuna said...

saya suka yg kurang manis..tapi tak pernah pun beli.. makan yg kawan bagi je.. hehe..

Al Kisah said...

I baru makan pagi tadi. Nice juga, makan 3 bugkus pun kenyang, boleh cover perut untuk breakfast.

idzwa kamaruddin said...

tak minat..hehehe..

Nafisa81 said...

Pernah rasa....dalam goodies bag kenduri kawen...nak beli asik lupa. Bila baca pasal oat ni...asik teringat je pula

Umie Artoqiemie said...

fate & date eh nama yang kotak tu? yang tu pun "emph" jugak , yums.

Rizziela said...

memang tengoh hot sekarang ni..tp sy x beli2 lg

Mar Mansor said...

sedap nih..

norhidana miswan said...

mmg pun kt kedai borong harga murah je tp beli online bkn main mahal... nsb lah tak penah membeli online

amirah said...

saya ada jual..hehe

PetakBunga said...

kita dah cr resipi..
kekonon nk buat sendiri..haha..

Diana Rashid said...

SAYA PERNAH BELI NIH..TAPI ANAK2 MACAM TAK SUKA PULAK..SAYA SUKA..UNTUNG..TAK PAYAH BEREBUT..HEHEHEH

Dr Singa said...

rm 9.30 !!??
murah gila!!
saya beli rm15 kat sini!!

HeNRieTTa JoSe said...

Oat coco dah pernah cuba...sedap juga, tpi rietta lebih suka fates and dates tu...oat wheat blom pernah cuba...

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Senior saya start last week bawak snack ni ke ofis.

Sedap :) Ada yg dah mintak tlg beli lagi.

Kakzakie said...

Anak kakak suka yg pertama. Yg kedua belum pernah beli lagi..

UmmuAidan-Arissa said...

macam 2 in 1 yer ..dah siap letak koko dalam tuh...sedapjugak ..sy suka oat rs koko sikit..

Aziela said...

2-2 akak suka...hehehehe

~LiZa IsMaiL~ said...

Btol, memang jadi fenomena pun sekarang ni, ramai yang duk jual kat FB.. Hehe

P/S: Kan best kalau boleh dapat income sambil-sambil ber-bloging.

mdm nissa said...

sedapnye!!!! oh no!

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...