Followers Remaja Purba

Wednesday, May 14, 2014

Kini kembali ke hutan batu..





Mengenai kursus yang aku hadiri hujung minggu lepas.. masih belum sempat nak edit bagai gambar yang ada..
Cuma satu..
Memang best.. happening and ohsemlah ke sana walaupun pancit sikit dalam hutan tu..


Hari ni kembali berhadapan dengan rutin harian di pejabat..




psstt: Aircond bangunan ada masalah.. berpeluh sakan aku rasa la ni..





10 comments:

amirah said...

mesti semangt tgh membara ni..huhu

ewanthology said...

kena bawa kipas dari rumah ni

ZazaMyMoon said...

cepat2 edit yer mak budak..
kasi semangat sket update blog hehehe
oppss aircond rosak?? percaya lah.. lepas ni mesti boss suruh balik hehe

Falsya said...

Xbestnye bile ekon xde nie..

UmmuAidan-Arissa said...

selamat kembali..bagusnya dapat kursus yg fun gitu...takder aircon tensionnnya...

Kira Sakura said...

Kira kan kak. Sejak ada anak tkt btol klu kena panggil kursus. Xmau bercerai dgn ank time mlm sbb dia nyusu huuu

JR said...

Selalunya lepas kursus semangat tinggi membara. Masa ni lah nak praktiikan apa yg dipelajari sebelum semangat kembali ke asal...

Afasz said...

kalau xde aircond mood keje pon ilang

salam singgah dr

http://afasz.blogspot.com

Pha Is said...

tedddiia.. welcome back..

Umie Artoqiemie said...

wahh..
seronok..
alamak! panas eh *kipas kipas*

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...