Followers Remaja Purba

Wednesday, May 7, 2014

Apam Polkadot adik hubby..




Baru-baru ni kat rumah MIL..
Tengok adik-adik hubby tengah sibuk buat apam polkadot ni..
Aku yang tengok jadi geram lak..
Sudahnya..




Adik hubby buat elok terletak cantik je apam polkadot ni..


Datang aku dengan hubby.. hilang habis rupa polkadot tu kami buat..





psstt: Dak Kakak, dak Adik dengan dak Nuha masih belum tahu yang ibunya akan berada di luar kawasan hujung minggu ni.. part nak tinggalkan anak-anak yang den lomah ni..





18 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnya apam nie

t.a.t.a said...

bila tengok apam tu mesti ingat cendawan dalam cerita smurf.

Kakzakie said...

Kalau suruh Nuha pilih mesti dia nak yg polkadot cantik walau sebenarnya rasa sama aje kan..

lieyalatif said...

mmg cantik apam polkadot ni kan..mase mule2 fenomena die lieya pun tergode order sbb nak buat mmg tak reti laa ...renyah heheheeeh

ewanthology said...

janji sedapppp

aTieYusof Family said...

comel-comel bila tgk apam polkadot ni..nak makan pun sayang..hehe..
nak kemana weekend ni?? outstation?:)

amirah said...

kalerful apam ni..selera nak makannya

Knor said...

tu kreatif namanya..

Ema Johari said...

rupa tak sama, rasa sama kira okelah.

Daddy Ziyyad said...

luar kawasan tu masih dlm selangor ke, luar selangor? :P

~LiZa IsMaiL~ said...

Liza pun pandai makan je apam polkadot ni..kalau nak suruh buat, surender awal2..hihi

Ingin berikan yang terbaik untuk si manja anda?
http://faza-shops.blogspot.com/2014/05/berita-baik-untuk-ibu-ayah-yang.html

ummiross said...

comelnya nampak apam tu kan, cute je.
Betul2..memang berat hati nak tinggalkan anak2, ummi masa kerja dulu, bila ada kursus, memang rasa berat hati nak tingggalkan mereka.

Tihara said...

cantik n comel apam colorful macam ni :)

Al Kisah said...

meriah u oull

Qaseh Vee said...

ok gak tu . mcm2 corak ada ...

Jay Ar said...

Cantiknya apam, rasa macam tak tergamak nak makan....

Jay Ar said...

Cantiknya apam, rasa macam tak tergamak nak makan....

UmmuAidan-Arissa said...

sedap & kalerful lah..terasa cam nak buat jugak nie....heheh

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...