Followers Remaja Purba

Monday, May 5, 2014

Bila lama cuti.. mulalah..



Baru cuti beberapa hari, dia punya liat nak update kat sini.. fuh.. lap peluh jap..
Serba-salah dibuatnya..
Yelah.. orang datang rumah kita tapi takde apa yang dihidangkan.. lepas tu masih terkial-kial nak membalas kunjungan..

Mak budak sibuk dengan rutin harian yang memerlukan perhatian khusus menyebabkan blog mak budak agak terabai sedikit..


Buat dak Kakak dan dak Adik..
Moga anak-anak ibu dapat menjawab soalan dengan tenang bagi peperiksaan pertengahan tahun 2014 sepanjang minggu ini.

Buat kengkawan semua.
Moga kita semua sihat dan kuat dalam menjalani rutin harian hendakNYA..





psstt: Menghitung hari untuk berkursus di luar kawasan..




12 comments:

Nurzakiah Hanum said...

singgah pagi
kalau dah lama cuti memang la kan

Kira Sakura said...

sama la kak. kira pun lemau gila nak update lepas2 cuti nie hihihihi

norhidana miswan said...

heheheh takpe, slow2 kayuh

Rai Ourkizuna said...

wahh..da start periksa setengah tahun ya..tak lama lagi cuti sekolah la.. selamat menjalani peperiksaan kakak dan dak adik.. hehe

lieyalatif said...

betul tu....lieya pun lame tak update terkial2 gak amik mood nak update ekekekeekek...

tu laa skrang musim pekse sebelum cuti sekolah bermula...

idzwa kamaruddin said...

amin..

Mar Mansor said...

monday blues tau..

Sayangku Zie said...

ALHAMDULILLAH MOGA MASIH BERSEMANGAT MENJALANKAN RUTIN HARIAN..
SELAMAT BERKURSUS

Jay Ar said...

Bila dah dapat kembali rentak, semuanya akan berjalan ok kembali.... :)

Qaseh Vee said...

aaamin . blog saya terabai lbh krg seminggu . la ni sdg suntik semangat rajinkan menulis ...

Kesuma Angsana said...

hehehe standardlah tu !

Khai♥Rin : anies said...

cuti = hilang mood hehehehe

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...