Followers Remaja Purba

Saturday, June 30, 2012

Aku ada boyfriend baru..




Kalau hubby balik awal dapatlah aku layan pakwe baru ni ---> ronda TDBi.. alah.. bukan besar mana pun TDBi ni.. saje suka layan dak Adik berbasikal..

Pakwe baru ni memang dah lama hubby idamkan --> aku pulak lebih suka 'mountain bike' dari pakwe yang ni ---> Hubby beli time aku tunggu hari nak bersalin dak Nuha hari tu.. La ni bila dah ada peluang.. takkan nak lepaskan, nak pulak hubby rela hati jaga dak Nuha.. tapi bersyarat ---> mandi dan susukan dulu dak Nuha..

Sekarang, yang belum dapat aku buat jogging.. InsyaAllah, aku pasti dapat buat nanti tapi tetap bersyarat ---> Hubby kena ada kat rumah, kalau tak.. sape nak jaga dak Nuha kan..





psstt: Hari-hari makan, tidur, layan astro + lappy mau kembang aku rasa kalau tak ambil langkah berjaga-jaga dari sekarang..

psstt lagi: Kena gedik manja lebih lagi ni kat hubby kalau nakkan 'mountain bike' tu..

last psstt: Selamat berhujung minggu pada semua..



17 comments:

Kancil 8349 said...

ayat yang bahaya...hehehe...apapun jaga bebaik

Munnafendy said...

hahahaha sy kena pakai petua akak ni kalau nk pape dr fendy..kih3

MulutPayau said...

seronoknya dapat bersama pakwe baru..akak dah lama tak kayuh basikal...tak larat nak kayuh...hehehe..

Iffah Afeefah said...

smartla

lame tak naik bsikal

Zie said...

salm hujung minggu.. Samalh kita dah kembang ni... Hukhuk

-gedek! said...

dulu uncle gila basikal... sejak sakit belakang ni dah tukar ke berenang....

msredcheesecake said...

Alamak hensemnya bf baru.... I loikeee.....

kinna said...

haha..saya dlm pantang pon dok jln..astro rosak. bosan gila dok umah :)
dh abes pantang kan? bila masuk keja?

Abil Fikri Ahmad said...

Nampak canggih basikal tu..ada masa lapang boleh la kayuh sampai kat seremban ni! amacam, ok..

~Sweet Honesty~ said...

gedik mnja ngn hubby xpe kak..hihi

Kalamhati said...

bestnyee..lama dh tak berbasikal..

L said...

bagusla .. boyfren kali ni boleh sihakan badan akak.. hik3

jom baca kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/06/bapa-juta-dah-mu-derma.html

delarocha said...

bagus untuk kesihatan, kembali ramping la lepas ni :-)

Eera Shera said...

moga akk dpt pakwe yg akk nak tu ;)

Eera Shera said...

moga akk dpt pakwe yg akk nak tu ;)

kay_are said...

lame dah tak naik beskal ni.. beskal pun macam dah taknak ade je..

pha is said...

lama tak naik basikal.. dok kat kampus keje naik moto je.. tak sihat betol... hehehe

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...