Followers Remaja Purba

Thursday, June 28, 2012

Tenang je tengok dia ni..


Dak Kakak dengan dak Adik dah ke sekolah.. Lepas tu rutin harian pun bermula.. Mula-mula haruslah 'kerjakan' budak gegurl ni..




psstt: Dak Nuha.. Pukul 8 am dah mandi.. Dah segar badan.. masa untuk tidur..

psstt lagi: Aku..? Baru boleh online dengan tenang..

last psstt: Masak..? Chef Hubby ada pagi ni maka wajiblah gedik manja lagi..




25 comments:

MAY said...

bestne duduk2 di rumah...

Unknown said...

gemuk la kalau hari2 macam ni punya gaya kan..best betul ada masterchef kat rumah..hehe..

asyifamustaffa said...

boolatnya dia....! nak kene cubit pipi dia tuh !!!!! grrrrrr....

faraherda.razalan said...

Comelnya kamu! Nape mata terpejam je tu? Tido eh? Gerammmmmmmmmm!

Unknown said...

bulatnyaaa dak nuha.. geramnya aunty tgk pipi tu.. pejal je rasanyakan.. kalau cubit sure bestkan? hehehe

aizamia3 said...

MAY:
bestnye untuk 3 bulan je.. pastu masuk kerja balik dah.. ;)


Rai:
Bukan selalu dapat cenggini.. gedik manja.. hahaha..

aizamia3 said...

Asyifa Mustaffa:
nanti kita jumpa.. ;)


Pok Amai-Amai:
dia tengah tidurlah mommy.. ;)

aizamia3 said...

Queen TerataI:
geram..
hah.. nanti 8hb. nanti peluk gomol ler dia.. takut dak Ammar jeles lak nanti.. ;)

msredcheesecake said...

pipi dia rasa nak geget... hhee

ni email msred, insyaAllah kalau ada org bule jaga anak bule le pergi...

msredcheesecake@yahoo.com

Cik Asma BLuppy said...

amboi akak.... ilek aje ari ni ep...hahaha

ariana said...

Asmkm. Wah..ada baby girl baru rupanya..comey..dah montel tu..

Sementara ada peluang nk bermanja ni, bermanja lah puas2 kan..bertuah sbb ada hubby yg pandai masak..:)

Slmt memanjakan diri..take care ye Ai..

Dr K said...

best kan jadik baby..

tido aja..

ahaha

Izwa Kamaruddin said...

untung la ade chef..hahahha ~

Kancil 8349 said...

buat kita rasa selamat

- AZIE - said...

wahh..semangat tgk dia..

makchaq said...

comelnya dak nuha... geram makchaq tengok.. rasa nak cubit2..

Unknown said...

hambamu agak leh geng dengan rayyan

PCL said...

dak Nuha yg comel....

Munn Jaafar said...

isy,kalau lah sy boleh pergi nnti kan best.mmg rimas la dak nuha kena gomol ngan sy! amik berkattttt....lalala~

ewanthology said...

bersenang lenang ler ari ni

Anonymous said...

geramnyer bile nengok baby orng!

Qaseh Ziera said...

comellll.....seronoknya duduk rumah....hik...hik...

IntaNBerliaN said...

comelnya nuha nih!! :-)

ct rahani said...

alololo tembamnya nuha.. comel.. geram tgk.. huhu..

Kayu Manis said...

boleh pulak..baby tidur mcm tu ye..tak jatuh ke maknya..

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...