Followers Remaja Purba

Monday, June 18, 2012

I'm really sorry..


Dak Nuha tak berapa sihat susulan dari rawatan di PPUM pada hari Jumaat lepas. Ditambah pula hubby kena demam selesema teruk.. Disebabkan anak dan hubby tak sihat maka keputusan disaat-saat akhir terpaksa dibatalkan ---> jemputan kenduri Munnafendy..

Teringin sangat nak pergi (kad jemputan pun posmen bagi).. tapi ---> kita hanya merancang, DIA yang tentukan..

Dipendekkan cerita.. aku minta maaf banyak-banyak kepada:
  • Munn atas ketidakhadiran..
  • Kengkawan lain sebab tak singgah teratak korang..



QQQWAZEXSXZSZSXXSXDSDDESESESSDDDDDDDDDDDDDWQQQWSAXAXSSSDSSSWSSSSGDFDFDFFERSFLPDDDEFAQZSCWSZCPDFUFUFCVCCCVCVDVFVVVF
(Sekali lagi, jangan alihkan pandangan anda, tiada penyalahgunaan bahasa cuma dak Adik sama-sama sibuk picit manja lappy ni)



psstt: Rasa nak demam pun ada, mengerah tenaga dengan rutin yang agak luar dari biasa semalam dan kelmarin..

psstt lagi: Astro bagi masa tengok channel free lagi ke..? Nape tak block je cartoon network tu sebab bila dak Kakak conquer remote astro 'apa pun tak boleh'..

last psstt: Syukur hari ni dak Nuha ok dan hubby pulak takdelah teruk macam semalam..


17 comments:

kakcik said...

Semoga Nuha dan ayahnya segera pulih sepenuhnya. InsyaAllah.

eLL said...

takpelah kak, bawa berehat ye. saya pun ngantok nih. hehe

yeke astro bagi free? tak sempat nak belek.

Fitri Senin said...

haah astro bg free channels until 30th June..
Get weel soon.. take care

Asyifa Mustaffa said...

Alahai siannya baby nuha...
cuaca skrng nie...teruk skit kan....itu yg budak2 mudah x sihat tu...

:: Mrs.Eady :: said...

semoga nuha cepat sembuh..

kay_are said...

jerebu kak.. memang kne jage kesihatan betul.. tak dapat pergi nak wat cane kan? bile mase astro bagi chanel free lagi? taktau pun.

Rai said...

kesian dak Nuha..semoga cepat sembuh ya..

tu lah..saya pun merancang nak pegi kenduri munna&fendy tu.. sudahnya tak jadi jugak..kami pulang ke kampung..

makchaq said...

Jerebu & panas.. memang musim demam kot.. anak2 makchaq pun 3 org demam batuk dan selsema..
Hari ni ok sikit dah semuanya..

miloais milo said...

kesian nuha.... moga cepat sembuh ye...

Kakzakie said...

Ada kala apa yg kita rancang tak menjadi. Munn faham lapi pula memang Nuha masih kecik benar. Kalau jadi sesuatu lagi susah kan..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hope nuha n hubby makin cepat sembuh ye.. aminn

QueeN TerataI said...

queen pun x pergi kenduri mun.. kat sini ada sepupu kenduri kahwin gak.

pok amai-amai said...

Skg mmg musim panas. Byk2 minum air. Sng je nak dmam klu dehydrate...huhuhu!

Cinta Misteri said...

Take care Dior. Kngkdg rutin harian yg mmbuatkn kita tk brapa brmaya, lglah bila kena care hubby & ank2. Yg sihat pun leh jd tk sihat. Tkpe mereka paham hrp2 Munn baca n3 ni.

pha is said...

satro free untuk bola kot.. hehee

[PCL] said...

musim demam eh agaknya..jerebu lg..persekitaran yg kurang menyihatkan. care about family first.

pena rozie said...

semoga cepat sembuh....

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...