Followers Remaja Purba

Wednesday, June 20, 2012

Kali ni Lappy pulak tengok aku..

Syukur Alhamdulillah.. dak Nuha dah ok tapi hubby on and off..

DAN..

Awal pagi Isnin lepas aku demam teruk.. Badan bisa-bisa, menggigil-gigil usah cakaplah.. DAN kemuncaknya aku kena migrain teruk.. sakit..? Jangan tanya.. sebab aku tak boleh langsung duduk kat tempat terang, berdenyut-denyut sakit..

Ni pun masih ada rasa sakit tapi kalau dilayan satu kerja pun tak siap.. Sementara aku uruskan dak Nuha pastu sibuk di dapur, aku harap korang tak jemu singgah kat blog mak budak ni.. Bukan apa.. aku tak dapat lagi nak jalan jenguk jengah lagi teratak korang dalam keadaan yang tak mengizinkan ni..



psstt: migrain punya pasal.. aku rasa mual + loya..

psstt lagi: dah tak tau nak psstt apa lagi..

last psstt: entahlah..



15 comments:

Ce'gu JAERA said...

yelah kak... saya pun sakit kepala skrg.. pulak tu kena hidung tersumbat dan batuk2 lagi.. semuanya pakej 5+1... jaga kesihatan bebaik ye..

Kakzakie Purvit said...

Migrain menyerang memang semua tak menjadi. Pejam mata pun masih terasa apa lagi kalau buka mata... Kena telah ubat dik.

Nasib baik Nuha dah sihat..

Izwa Kamaruddin said...

semoga cepat sembuh kak..

Unknown said...

semoga cepat sembuh..ada orang kata nak cepat lega letak hirisan bawang putih kat kepala..tak tau la berkesan ke tidak sbb tak pernah cuba..

LiYa HaNiF :: said...

moga cepat sembuh yer.. :)

faraherda.razalan said...

Alamak! Mcm ne tu? Jerebu nie. Cuaca pun panas je. Minum air byk2 ye? Err, tatau la apa kaitan air dgn migrain tp dlm cuaca panas mcm nie, elok minum air byk2.

miloaiskurangmanis said...

nokkk... rehatkan diri lah
apa kata - uols off terus aje lappy dan blog sehari-dua...
dah sihat nanti - sambung le balik....

RIZZNA said...

Cuaca tk menentu skang ni menuntu kita agr jg kesihatan, elakn aktivt luar, lbh2 bg u pengidap migrain. Harap tdk memudaratkn.

*baguslaa bila hubby & baby dh sihat.

Unknown said...

kena byk rest lg ni kak.. :)

Anonymous said...

take care n jgn lupa mkn ubat ye.. slm kenal n dah follow 531

makchaq said...

Mudah2an tak terkena kat dak Nuha..

yanamib said...

erm sy suggest akak mkn royal jelly from CNi..ramai sgt testimoni org migrain yg mkn suppliment tu trus ilang migrain..sy yg resdung amlkan royal jelly alhamdulillah xde dah resdung2 and alahan2 ni..try la kak..err nk bli kt saya pon bley..hihi

ni bkn spam eh..mmg btol nk tolong akak nih..=)

ch000tz said...

rasa mcm mahu demam sebab dah lama tak demam n duduk umah takyah keje :D

Pha Is said...

dugaan.. sabor je la..

Kazman / Sue said...

kena banyak berehat tu..... semoga cepat sembuh yee... aminnn....

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...