Followers Remaja Purba

Thursday, June 14, 2012

Anak.. anak.. anak..



Blog ---> Anak kandung..

FB ---> Anak tiri..

Twitter ---> Anak angkat..

Tapi ada kawan kata Blog-blog dia  (sebab ada lebih dari satu) ---> Anak terbiar..




psstt: Petang esok kali pertama check up dak Nuha di PPUM..

psstt lagi: Esok jugak sesi pengambilan report card dak Kakak bagi sesi pagi dan petang..

last psstt: Esok jugak nak pergi amik MyKid dak Nuha.. yang ni tak tahulah sempat ke idak.. sebab hubby nak balik rumah mak..

30 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

semoga dipermudahkan semua urusan ~

kakcik said...

Bagi kakcik :

FB tu anak angkat

Twitter tu anak terbuang

Blog je anak emas (setakat ini)

:)

MAY said...

blh jd mcm anak plak ye..

msredcheesecake said...

anak kandung = anak kesayangan buah hati pengarang jantung... hheee

Kakzakie said...

Blog kakak selalu terbiar kalau hari Sabtu/Ahad. Sebab ada anak yg bernyawa nak di layan sepenuhnya...

Asyifa Mustaffa said...

ada pulak beza beza anak tu...hahaha....

bnyk tmpt nak pegi ye....ok...moga dipermudahkan semua urusan...jgn nyimpang ke soping mall udah lah ye...hehe....

kay_are said...

tak pernah lak aku rase medium2 tu anak.. camtu.. friendster = anak yang dilupekan.. hi-5, tagged = anak dilahirkan terpakse =P

Ujang9897 said...

kadang2 blog gua pun jadi anak terbiar..haha

Anum said...

insyaallah semoga semuanya berjalan lancar

Zie said...

Banyaknya urusan kan...mudahan selmt hendaknya..

BRO_MONDAY said...

miss aizamia : assalamualaikum kawan lama, lama sungguh ai x mai sini...saje mai jalan² dok baca²...koh koh koh

LiYa HaNiF :: said...

hehehe.. mcm2 jenis anak ade yerk.. tapi yg most important anak kandung ler.. sbb dia buah ati kita dunia akhirat.

Rai said...

anak tekak saya gatal hari ni.. hehehe...

sama cam kak zakie..bila weekend je blog terbiar sbb dok melayan anak anak ribena di rumah..

ady said...

saya FB plak anak kandung sebab memang bawak je ke mana2 (hpone) hehehe

QueeN TerataI said...

seb baik blog sya satu je kak.. tp blog ni akan terabai pd weekend la.. ;)

eLL said...

FB - anak terbiar
Blog - anak emas

sementara takde anak sendiri/anak kandung ni, bolehlah manja-manjakan blog. hehe

*anak tekak asyik nak menelan makanan je, cemane?

Faris Adli said...

Blog-blog dia (sebab ada lebih dari satu) ---> Anak terbiar.

tu blog aku tu!!!!!!!!!!!!

Afasz said...

tak baik buang anak la..hehehe

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

cian "anak2 yang terbiar tu".. mase buat pandai.. nk jaga malas.. hahaha

aizamia3 said...

BRO_MONDAY:
waalaikumsalam..
itulah.. lama sungguh tak berhapdet blognya.. kohkohkoh.. ;)

aizamia3 said...

Faris Adli:
memang kau pun kawan tu.. hahaha..

pena rozie said...

rozie punyer same mcm kak cik...

miloais milo said...

iols juga macam kakzakie - sabtu dan ahad or cuti2
blog memang terabai....

eelobor said...

hehehe...saya fb lak anak kandung, blog anak angkat, twitter anak pungut. hahahaha

Deru Ombak said...

Assalamualaikum.

Saya Ada blog tu je laaa.. Itupun baru je lagi. Kalau bukan anak yang bersungguh2.blog pun x ujud kot. :)

Mrs Lurve said...

hehehe boleh lak idea gini

MamaEma said...

eheh tak terfikir pun camni..tp aa betulnya

Citarasa Rinduan said...

kalau ayu..
FB: anak manja
BLOG: anak kusayang..

kikiki,..
add Fb ayu
umairahayu@yahoo.com

PS: alahai.. mcm rs letih bila syer ttg mykid dak nuha tu.... harap2 semuanya dipermudahkan..

Tinta Lana said...

Salam.

Hahahaha, tergelak baca yg Anak Terbiar tu..hak3.

Klau saya kak, Twitter saya memg betul2 anak terbiar..terbiaq lagutu teruih,hahahaha.

Passwrd pun sudah lupa..sian snggh twittr ku itu,ehehe

Cik Ummi said...

twitter tu memang dah jadi anak terbuang dah tuu ~
hahahakesian dia :P

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...