Followers Remaja Purba

Monday, June 4, 2012

Tak sabar nak gomol mesra nih..


Tinggal T.I.G.A hari je lagi.. Perasaan melonjak-lonjak tak sabar usah cakaplah.. tapi walau dah habis tempoh berkurung sekalipun, tak boleh jugak nak buat sesuka hati.. takut nanti kalau bukan aku, dak Nuha yang meragam.. Jalan selamat.. cool je..

Ni.. jemari kat lappy, mata kat screen, fikiran dah terbang keluar.. 'apa nak buat.. apa nak buat..'

Pasni aku ada masa sebulan setengah lagi.. Ha.. amik.. cuti sakan aku kali ni.. Peluang yang bukan tetiap tahun aku dapat..

Tapi yang  pasti.. Jumaat ni aku nak pergi office, ada urusan sikit selain dari budak-budak office tak sabar nak gomol mesra dak Nuha..




psstt: Aku pulak tak sabar nak gomol stereng kete.. kihkihkih..


psstt lagi: Dah bagi hint kat hubby.. Shopping mall baru ---> Setia City Mall (Setia Alam) dan Paradigm Mall (Kelana Jaya)..


last psstt: Hubby garu kepala.. ;)






22 comments:

Anum said...

hehe
suka kan sabar2

Pok Amai-Amai said...

Hehehehehehe....mmg tak sbr nak tgu habis tempoh pantang tu kan?

Rai said...

habislaaa..stereng keta pun nak digomolnya..hehehe..

pha is said...

garu kepala tak pe lagi.. jangan sampai botak kepala sudah.. hehehe

Kakzakie said...

Baca awal lagi sebelum psst... kakak dah agak mesti nak ke shopping mall yg baru sebab dulu lagi dan kata habis pantang je terus nak terjah sana...:)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hihi best ke gomol stereng? x sabar nk jenjalan la tu kann

Daddy Ziyyad said...

cuti byk lagi tu, jalan2 cari makan lah..ekekekeke

eLL said...

akak, setia city mall? kat area mana? dekat ngn carrefour ke?

aizamia3 said...

Anum:
hehehe... ;)


Pok Amai-Amai:
hehehe.. itulah..


Rai:
mana taknya.. sebulan lebih tak dapat gomol.. ;)


pha is:
kalau botak, boleh geng dengan pha is.. kihkihkih..

aizamia3 said...

Kakzakie:
betul kak.. masa balik kampung masa nenek meninggal hari tu dapat tengok je..


Rina AVAIL a.k.a Cik Betty:
hehehe.. tak sabar nak gomol stereng ni.. anak-anak pulak dok bertanya bila ibu boleh keluar rumah.. ;)


Daddy Ziyyad:
mesti.. nak tunaikan permintaan dak Kakak nak makan kat luar.. ;)


eLL:
Setia City Mall..
Kalau dari NKVE susur ke Setia Alam, lepas tol.. shopping mall tu sebelah kanan..

msredcheesecake said...

nak habis dah? pas ni jgn tak berenti merayap pulak... hheee...

MamaEma said...

jgn cepat sangat bawa kereta..tak baik utk urat peranakan..

izla said...

dah bukak ehh mall tu..kene psst hubby jugak ni..hehe

p/s: salam kenal

alin said...

wah, sakanlah berjalan nanti yer ;)
Jaga diri!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hingatkan nak gomoi apa tadik hahaha
stereng keta rupanyer ngeee

Aziela said...

Berhati2 walaupun dah habis tempoh pantang. Masih fragile lagi tu...

zulfikar hazri said...

setia city mall tu kat setia alam rupanya? land mark ape eh ?

Tinta Lana said...

Salam..hamboi kak, pasni, gomol stereng keta, terus ke bukit broga yep,hahahaha.

Perghh, tu dia, shopping tetap shopping, ia sebahagian 'kewajipan' pempuan..walau apa skalipun keadaannya >_< hehehe

IntaNBerliaN said...

yeay... dh nk hbs pntag :-)

Gen2Merah said...

gomol tu maksud apa ya.. hehee

kay_are said...

memang nak lepas gian betul r ni.. leh kata ari2 nampak tapi tak pernah jejak lagi setia city mall tu..

Hidayah Bach said...

sampai la aura happy nak "merdeka"

dayah pulak ikut rasa excited..!

:D

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...