Followers Remaja Purba

Tuesday, September 20, 2011

Selamat Hari Lahir Kakak Irah

PAGI TADI..
Lokasi: Dalam kereta depan rumah..


Aku: Kakak.. selamat hari lahir kakak.. moga panjang umur murah rezeki..
Reaksi kakak.. senyum bila dah kena peluk dan cium..

Aku: Nanti hujung minggu ni ibu beli kek kita makan kat pondok depan rumah dengan kawan-kawan kakak ek..
Adik: Adik punya ibu..?
Aku: Adik kan dah sudah bulan lepas.. ni turn kakak pulaklah..

Ah.. Sudah.. merengek pulak dia pepagi ni..

Aku: Ok.. ok.. nanti hujung minggu ibu belikan untuk adik sekali..

Lepas tu.. barulah dia senyap.. Dak Kakak pulak nampak tak sabar nak bercerita dengan kawan-kawan dia..


***************************************************

Genap 7 tahun hari ni..

SELAMAT HARI LAHIR KAKAK IRAH..

Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan Kakak Irah..
Allah selamatkan kamu..


Kakak..
Ibu dan Babah sayang kakak..
Moga dengan kehadiran 20 September 2011 kali ini membawa makna yang gembira bagi diri kakak..



psstt: Weekend ni kita celebrate ye.. ;)

psstt lagi: Kenapalah aku asyik lupa nak bawak USB nak upload gambar kat sini.. hukhukhuk..

28 comments:

rATu kEBaYA said...

Selamat hari lahir kakak..

semoga menjadi anak yang solehah.. amin

Anum said...

selamat hari lahir kakak
hehehe

Fitri Senin said...

selamat hari lahir kakak irah..semoga menjadi anak yang solehah, cerdik..panjang umurnya dan dimurahkan rezeki =)

PinKy MoMMa said...

cepatla upload..larling ku skrg ni asyik pelupa jer huhu..

selamat hari lahir sayang..
bijak membesar ya..leh jaga ibu..
Allah selamatkan kamu sweetie..

pssstt jugak..ibu jgn lupa bawa USBBBBBB! wah banyak nau B nyer huhuhu

aizamia3 said...

rATu kEBaYA:
amin.. kuharapkan juga begitu.. ;)

aizamia3 said...

Anum:
mak dia yang tak sabar.. hikhikhik..

aizamia3 said...

Fitri Senin:
amin.. amin.. terima kasih..

aizamia3 said...

PinKy MoMMa:
thank you lalink.. ;)

hukhukhuk.. itulah.. asyik terlupa.. pagi tadi ingat.. dah sibuk buat itu ini terus lupa..

ainhany said...

salam ,

selamat hari lahir anakanda irah,
mudahan menjadi anak solehah dan sihat dan diberkati.

ucu titipkan doa mudahan keluaraga irah akan terus bahagia dunia khirat..

terimakash berkongsi bahagia

aizamia3 said...

ainhany:
wsalam..

terima kasih atas ucapan.. insyaAllah.. amin.. ;)

Prince Halilintar said...

Hepy Besday tuk akak u tue..smoga die panjang umur dan murah rezeki..

Kakzakie said...

Selamat Ulangtahun Kak Irah dari auntie. Moga jadi anak yg berjaya dan cemerlang di dunia dan akhirat....:)

Daddy Ziyyad said...

Selamat hari lahir Kakak Irah..:)

Adiknya pun nak hadiah juga..ekekeke

Namee Roslan said...

selamat hari jadi kakak! :) dari makcik namee ! hehe.

Mommy Fara said...

Sweetnya! Igt die kat adik eh?

Happy Birthday sayang!

Jgn lupa utk post gambar2 tu ye? Ouh, nak gak tgk pondok dpn umah tu! Mst happening! Heheheheh!

wahida said...

selamat hari lahir kakak irah...
semoga murah rezeki dan sentiasa diberikan kesihatan yg baik hendaknya...amin...


salam kenal...terus follow sini...

QueeN TerataI said...

ibu mengandung mmg pelupa gamaknya.. hehehehe

selamat hari lahir kakak. Semoga menjadi anak yg solehah dan taat kpd ibubapa.. :)

miloais said...

selamat hari lahir irah...

moga menjadi anak yg soleh - mendengar kata dan berjaya dalam pelajaran - berjaya dalam hidup di dunia dan akhirat ye...

aizamia3 said...

Prince Halilintar:
terima kasih bagi pihak.. ;)

aizamia3 said...

Kakzakie:
terima kasih kak..

amin.. insyaAllah..

aizamia3 said...

Daddy Ziyyad:
hikhikhik..
Dak Adik memang cenggitu.. padahal birthday dia sebulan awal dari kakaknya..

aizamia3 said...

Namee Roslan:
terima kasih auntie..
hikhikhik.. bagi pihak.. ;)

aizamia3 said...

Mommy Fara:
disebabkan asyik terlupa maka banyak gambar yang belum diupload untuk tatapan umum..

aizamia3 said...

wahida:
insyaAllah.. amin.. ;)

aizamia3 said...

QueenT TerataI:
itulah.. asyik lupa je nak bawak USBBBBBB tu..

aizamia3 said...

miloais:

;)

tq tq.. bagi pihak.. ;)

MamaEma said...

Selamat hari Lahir Sayang kakak...

kakak pun tak lupa untuk adiknya..baru bersemangat

azam said...

selamat hari lahir

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...