Followers Remaja Purba

Monday, September 26, 2011

Aku dah tak tahan ni..!!

Makin hari makin lambat aku online..

Hari ni aku tengok dalam emel Yahoo aku dah berpuluh ribu emel aku tak delete.. select sikit-sikit pastu delete makan masa.. penyudahnya aku delete all.. ha.. baru puas hati aku.. lantaklah emel tu berguna atau tidak.. aku dah tak peduli.. banyak sangat pastu aku dah malas nak pilih..

La ni.. dah tak senang duduk aku.. tak tahan dengan keadaan bau makananlah, bau wangianlah.. aku dah pening.. menahan muntah satu hal.. habis terbengkalai kerja aku macam ni.. Menahan nafas satu hal.. mahu sakit dada aku kejap lagi..

Ha.. ni macam mana aku nak update blog kalau sebelah tangan dok tutup mulut, nak guna sebelah tangan mana nak siapnya..




psstt: Orang Streamyx ni bila nak datang rumah agaknya..?

24 comments:

Anum said...

ala cianya dia

kakcik said...

Mudah2an segalanya akan segera berakhir dengan kelegaan dan keselesaan. InsyaAllah. :)

Kakzakie said...

Nampak gaya kena pakai face mask yg tebal. Harap tak lama dgn keadaan macam ini. Ada yg alah sekadar sebulan hingga 3 bulan... kena sabarlah....

Prince Halilintar said...

nak pinjam tgn prince ke??hahaha:P

:: Mrs.Eady :: said...

take care...:)

QueeN TerataI said...

siannya.. sya dulu hampir 7 bulan berkeadaan mcm ni.. sehinggakan doctor suruh rehat di rumah selama 2 bulan sebab terlalu lemah.. setiap 5 minit muntah.. x boleh tersalah bau confim badan jadi flat...

Namee Roslan said...

sabar ye. :) bawak budak mmg mcam tu ye ? :D

aizamia3 said...

Anum:
tak larat rasanya.. :(

aizamia3 said...

kakcik:
ikut pengalaman 3 bulan pertama memang teruk dan moganya yang ini pun tidaklah melebihi jangkaan tersebut..

aizamia3 said...

Kakzakie:
memang kena sabar.. tak boleh tahan angkat kaki keluar sekejap dari office..

aizamia3 said...

Prince Halilintar:
hahaha..

aizamia3 said...

Mrs.Eady:
insyaAllah.. ;)

aizamia3 said...

QueeN TerataI:
ini kali pertama ai cepat letih, mungkin sebab sekarang dah dok jauh.. perjalanan mengadap jalan sesak begitu meletihkan..

siti kektus said...

cian akak. tak pe. lama2 nanti ok lah kan. ;)

ainhany said...

salam aiza,

alhamdulillah...nie petandanya ada orang baru nak mintak dilayan dulu..

Takpe2...buat mana yang sempat..jagn kecuh dan stress tau..layanlah diri dulu..Muga kerehatan itu mmberi ketenangan dan kesihatn buat simanja dan ibunya juga..

miloais said...

iols ketinggalan kapal nampaknya...

expecting kah??? bila due??
taniah beb!

bujal X said...

kena bawak mask gi kerja tu~he~~sabar la kak~~

kinna said...

syoknye peknen (yg tak syok tu alahan+muntah+pening)

Gen2Merah said...

hahaha, sama kes, sekarang ni emel2 bukan utk d baca pun.. buka pun hanya utk mendelete je... ehehe.. senang2..

p/s:---> kak, moga cepat sembuh ye

Zulfikar Hazri said...

gi sumbat pakai libut...

Kancil 8349 said...

kesiannya...ndak apa...ia hanya sementara tu...jangan terlalu ikutkan hati...senyum selalu...

Cik Ina Do Do Cheng said...

tahan jangan tak tahan.bencikan ntah mana-mana datangnya email, cik ina pun sama ngan ko pakai delete je.

mamaNoriz said...

sabarla...

cakap mmg senang ek...

klu sya preggy lagi lah teruk ngada2 nye...heheh

Nini Hartini said...

pengalaman yg x semua org dpt kak... mcm tini, bila lah nk ada pglmn mcm tu....

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...