Followers Remaja Purba

Saturday, September 17, 2011

Masih beraya lagi ke korang..?

Malasnya nak update blog.. Tak larat.. nak muntah rasanya..

Hari ni kat TDBi masih ada lagi jemputan berhari raya.. Semalam seharian aku terbaring tak larat nak buat kerja rumah.. Nasib baik ada nenek saudara ada.. Menumpang makan kat rumahnya.. huhuhu.. malu ada sedihpun ada.. Terima kasih ye nek..

Malam ni cadang nak bakar kerang dan ikan.. Mungkin lepas dah pergi beraya baru mulakan aktiviti membakar malam ni..

Korang jangan kecik hati ye kalau aku lambat jenguk jengah blog korang ye..




psstt: Aku cadang nak tukar guna Streamyx sebab tak larat nak layan orang hijau kat pondok.. :(

22 comments:

Syazwan Che Deraman said...

bestnya, bakar kerang dan ikan.
suka!!.
semalam baru attend open house instructor.
selamat hari raya ke 19.
heheh.

Eera Shera said...

since dah mula sem ni, raya pun dah berakhir...huhu

Cik Asma BLuppy said...

masih dalam mood raya lagi ke?? hehe

Brilliant Marjan said...

npe sedih? makan kena control..sy pun aritu terlebih makan tp mujur beringat..senak perut jadinya

azieazah said...

Kak Azie dah sebulan lebih tukar kepada Streamyx. Walaupun bila ujan, agak slow, tapi tetap stabil! Lega banding dulu guna Celcom.

Nini Hartini said...

raya sebulan kak..hehehe...

untung baby dalam perut, mcm2 makan time raya ni. hihi

Kancil 8349 said...

Kancil masih beraya...tapi kuih raya dah habis...

Namee Roslan said...

pembawakan budak tu kot :)

fazrulnoor said...

kecik ati ni...moh ler beraya kat blog aku :)

sahromnasrudin said...

strimiks tetap yg terbaek...sy dulu kini dan selakamya dengan strimikis hehehehehee

aizamia3 said...

Syazwan Che Deraman:
lagi seronok kalau malam tu tak muntah2.. :(

aizamia3 said...

Eera Shera:
lama kita jumpa kat sini.. ;)

aizamia3 said...

Cik Asma BLuppy:
kalau ikutkan memang langsung takde tapi masih ada yang menjemput beraya takkan nak tolak.. hikhikhik..

aizamia3 said...

Brilliant Marjan:
masih diperingkat awal.. tak boleh nak over sangat nanti penat je makan.. :(

aizamia3 said...

azieazah:
insyaAllah kak.. akan kuusahakan untuk tukar.. dah tak selesa nak bertunggu-tangga kat pondok depan rumah layan orang hijau tu..

aizamia3 said...

Nini Hartini:
yang sebetulnya akak kesian kat dia sebab tak dapat raya dengan sempurna.. akak tak lalu nak makan.. malas tak larat.. kira pakejler.. :(

aizamia3 said...

Kancil 8349:
ai punya kuih raya ada lagi.. malah ada yang belum buka.. dan ada juga yang dah sedekah bagi kat jiran depan rumah..

aizamia3 said...

Namee Roslan:
Sungguh.. akak tak larat.. huhuhu.. :(

aizamia3 said...

fazrulnoor:
hikhikhik.. janganler kecik ati.. ;) nanti ai singgah ye..

aizamia3 said...

sahromnasrudin:
memang akan tukar ke streamyx jugak.. huhuhu...

PinKy MoMMa said...

sabar larling sekarang je tak larat..nnt dah besar skit takut kamu teraktif jer nanti huhu :)

aizamia3 said...

PinKy MoMMa:
itulah..
cepat bulan-bulan awal ni berlalu..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...