Followers Remaja Purba

Wednesday, September 7, 2011

Kursus 3 Hari bukan 3 Malam

ooo.. Patutler dia ni lambat online hari ni.. mesti ada yang cakap macam tu kan..

Aku baru tau melalui emel petang semalam dan disertai dengan memo di mana aku antara yang dipilih untuk menghadiri kursus ini. Masa dari 8.30 am - 5.00 pm.. Dalam bangunan tempat kerja aku je tapi yang tak bestnya saat-saat akhir baru bagitahu..


Pagi tadi..
Aku agak kelam-kabut sebab lewat bangun (walaupun takdelah lewat mana) tapi disebabkan ada kursus itu yang rasa terkejar-kejar.. Sarapan pun rasa tak rasa je kat tekak aku.. Bila pergi kat dewan kursus tu.. geram je aku rasa.. mana taknya.. masa tuler baru nak setting itu, susun ini.. peserta sendiri pun masih belum ada yang datang..

Tapi.. selamat juga budjet makan tengahari aku sebab makanan disediakan oleh pihak penganjur.. bersyukur walaupun menunya biasa aje..

Kerja hakiki pun aku buat pandang tak pandang je ni.. DAN.. Aku memang tak sempat nak jengah blog korang..



psstt: aaa... eeerrrr... aaaa... Aku blur..

19 comments:

Prince Halilintar said...

bile busy tu dtg mmg xsempat nak wat ape..penin duk pikir nk buat itu ini..cume jgn stress sudah la ye..

Anum said...

ala sedihnya

misscha said...

suke time kursus poket selamat!!

QueeN TerataI said...

xpe.. lain hari bole jengah...

Fitri Senin said...

paham..paham...

aizamia3 said...

Prince Halilintar:
ni pun wat tak nampak je dengan kerja..

aizamia3 said...

Anum:
tak sedih cuma blur..

aizamia3 said...

misscha:
itulah.. ada kebaikannya pulak.. ;)

aizamia3 said...

QueeN TerataI:
yang penting tak lupa.. ;)

aizamia3 said...

Fitri Senin:

... ;)

QueeN TerataI said...

betul tu yg penting tak lupa.. :)

pssst... ai klang kat batu belah jer.. dekat dah tu kan?

aizamia3 said...

QueeN TerataI:
betul2.. ;)

hikhikhik.. ai area Klang tak mahir sebab baru je dok kat situ..

azam said...

selamat berkursus......hehehe

xpe janji hati senang dan jgn peningkan kepala nanti darah naik

anitadiana said...

selamat berkursus mas..jang marah...

Kancil 8349 said...

wah...kalau bab kursus nie seronok...free semua...hehehe

Niena Pengembara Ilahi said...

kursus di dlm mod raya hehe

Cik Ina Do do Cheng said...

lemahnya dengar kursus -kursus ni, apa nak buatkan dah kerja. selamat berkursus ye.

siti kektus said...

tang makan lah seronok kan kak. tk payah susah2 nak kuar duit. hehe ;p



laa. blur kenapa pulak ni. ;)

kayrul-shah said...

siannya..terkejar2 la plak

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...