Followers Remaja Purba

Wednesday, September 14, 2011

Aku kat sini, Korang kat mana..?

Asal nak mula mengarang je, mood hilang..
Idea dah ada tapi nak mengembangkan ayat menjadi sebuah entry rasa payahnya..
Nak melalut apatah lagi, memang langsung takde idea..
Nak upload gambar, tinggal pulak kat rumah..


Apa cerita korang hari ni..?

Mood: ok..? ko..?
Perut: Lapar..? Kenyang..?
Badan: Letih..? Segar..?
Fikiran: dah sampai mana..?


Aku..?
Aku nak update blog tapi mood takde..
Aku nak jenguk jengah blog korang tapi aku penat..
Lappy kat rumah pun tidur tanpa dibelek belai dek tuannya..




psstt: Aku nak tukar kerja yang dekat dengan rumah akuler.. Sape nak tukar dengan aku..?

52 comments:

QueeN TerataI said...

ragam ibu mengandung mmg mcm ni...

bujal X said...

akak keje kat mana? nak keja kat mana? keh keh~

nazirulhazwan~ said...

nampak sangat entry malas.haha

:: Mrs.Eady :: said...

same la mood hampir ke laut dh nie....asyik nk meradang jek...hurm..

Anum said...

hehehehheh,
anum ok je... sakit pinggang je

aizamia3 said...

QueeN TerataI:
huhuhu.. :(

aizamia3 said...

bujal X:
sekarang di PJ
nak pindah ke Klang ke, puncak alam ke, meru ke, kapar ke.. hikhikhik..

aizamia3 said...

nazirulhazwan:
sungguh.. huhuhu...

aizamia3 said...

Mrs.Eady:
ai belum meradang lagi sebab mood belum ada yang kacau..

sabar ek.. ;)

aizamia3 said...

Anum:
sakit pinggang pun boleh menjejaskan rentak kerja kita..

PinKy MoMMa said...

mula mula je ni larling ku sayang..mood swing hehe :)

meh nak seru keceriaan larling ku..

slmt ari raya! hugs ketat ketat..

abghani said...

lappy jgn di biar berkarat

kakcik said...

Kakcik rasa nak buat catatan banyak2, tapi ilham pulak tiada! :(

Namee Roslan said...

hehe, mungkin pembawakan dalam perut kot kak :D

Mommy Fara said...

...sebelum Pok Amai-Amai, sy ada blog. Dari bujang smpi ke kawen. Bile mengandung, tgk blog pun nak muntah. Penangan mabuk. Sampai kena delete sbb tak thn tgk blog tu. Hahahahah!

Sabar ye?

MARIA LIZA said...

amboi cam takde mood ajer...

Saiazuan said...

carik mood dlu bro, carik mood dlu :)

Prince Halilintar said...

jom tukar keje gan prince..tapi sehari je la..kehkehkeh

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

mood tu ilang kejap kut.. anti bile dh ok, mood tu hyperaktif la blek kn.. hehe

azam said...

kerja jauh memang cam tu, dah tu pergnant lagilah penat....

mintak abg urutkan

NM02 said...

saya pun penat..

penat layan perut yang tgh byk ragam ni

AI said...

remaja purba tgh kandung yer...sbb tu malas kot..hehhee

rATu kEBaYA said...

rumah kat mana.. meh kita tukar..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

dlm tak dak2 mood... kakD skg dok layan blog kwn2 ja...

Nini Hartini said...

ibu menangdung mmg cmni eh? hihi..org melaka ckp "loghat" sangat.

aizamia3 said...

PinKy MoMMa:
hug ketat2 jugak.. ;)

aizamia3 said...

abghani:
nak hadap pun rasa malas sangat.. :(

mamaNoriz said...

cian nye...

klu sya preggy rasanya lgi teruk mood saya...
hangin satu badan ...huhu

aizamia3 said...

kakcik:
sebelum nak taip.. ada je idea.. bila dah bukak blog.. hancur lebur.. :(

aizamia3 said...

Namee Roslan:
huhuhu..

aizamia3 said...

Mommy Fara:
tersenyum ai baca komen Mommy Fara.. ;)

aizamia3 said...

MARIA LIZA:
sungguh.. malas je rasa..

aizamia3 said...

Saiazuan:
2 ke 3 bulan mau haru dengan mood baru ni.. :(

aizamia3 said...

Prince Halilintar:
hahaha.. kerja apakah itu..?

aizamia3 said...

Taufik Arifin a.k.a Topimagine:
moga mood itu kembali kepadaku.. ;)

aizamia3 said...

azam:
nak mintak urut.. hikhikhik.. tak boleh.. tak boleh.. hahaha. geli weh..

aizamia3 said...

NM02:
terlampau banyak makan susah..
tak makan pun susah.. :(

aizamia3 said...

Al:
tahap produktiviti dah menurun ni.. :(

aizamia3 said...

rATu kEBaYA:
dok kat Meru, kerja kat PJ

aizamia3 said...

Ladyzul:
mana sempat jenguk.. tak sempat esok sambung sampai habis.. tapi tak pernahnya habis pun sebab ramai..

アヌム ちゃん said...

aa penat mintak cuti je.heeee

BRO_MONDAY said...

aizamia : dalam penat, xde mood...akhirnya menjadi jugak sebuah entry yang agak luar biasa kesannya...koh koh koh

p/s : ai pun sama, ari² mengadap jalan yang sama gi pejabat, bosan....bila lah JPA ni nak pindah dari seri kembangan ke putrajaya...dekat sikit lah ngan umah...adesss...

Niena Pengembara Ilahi said...

jga kesihatan baby ^^

fazrulnoor said...

caranya adalah< paksa diri!!!!..hahahah..tulis je pape :)

PinKy MoMMa said...

ari ni larling ku tak de mood lagi nampaknyer hehehe ;)

Zulfikar Hazri said...

ok, aku baca header je terus dah gelak... hahaha remaja purba.. hahahaha lawak...

aizamia3 said...

frometoyou:
cuti masih ada lagi tapi perlu diperuntukkan untuk anak awal bulan 12 ni..

aizamia3 said...

BRO_MONDAY:
itulah.. ;)

kalau dekat jimat banyak menda.. ;)

aizamia3 said...

Niena Pengembara Ilahi:
InsyaAllah.. ;)
moga selamat hendakNYA..

aizamia3 said...

fazrulnoor:
habis daya nak paksa..
tak best jadinya kalau rasa terpaksa buat entry.. huhuhu..

aizamia3 said...

PinKy MoMMa:
uwaaaa... :(

aizamia3 said...

Zulfikar Hazri:
hikhikhik.. ;)
sekurang-kurangnya mampu buat orang tergelak..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...