Followers Remaja Purba

Tuesday, September 27, 2011

Kali Pertama Date dengan Streamyx

Alhamdulillah kontraktor pemasangan dari TM telah datang ke rumah petang tadi untuk sesi pemasangan dan pengujian line Streamyx.. Syukur Alhamdulillah.. selesai sudah.. cuma tunggu bil.. dapat bil bayarlah..


Buat pertama kalinya aku bersiaran secara langsung bukan tertunda dari dalam bilik aku.. hahaha.. (gelak tak hengat..)


Pengalaman menggunakan Streamyx ketika entry ini dipublish amatlah boleh tahan cepatnya.. Tak perlu menunggu lama di ruang menunggu.. Ops.. aku tak promote Streamyx ni tapi aku buat perancangan awal agar cuti 3 bulan aku nanti, aku lalui dengan tenang melayan online..


Ok, cukup dulu pengenalan kita untuk hari ni.. tak sabar nak tunggu hujung minggu, boleh bersiaran sepuasnya, itupun kot laratler..



psstt: Aku dah simpan USBBBBBBBBBB dalam beg.. confirm tak lupa dah..

15 comments:

QueeN TerataI said...

wah.. mesti suka ape yg diidamkan dah dapatkan... hehehehe

iz said...

Waa.. Bestla.. Tapi hati2 ya.. Kalau petir cepat2 tutup modem tuh.. Kalau x.. Abis ler.. Hurm.. Pasang unifi pasni la.. Alang2 nak tukar modem.. :(

Gen2Merah said...

wahhh, stremex beb.. mesti laju giler tu kan.. Insya Allah saya pun akan menyusul guna perkhidmatan tu. Line brodben macam hampeh.. huhu

Munna said...

hahahaha...tergelak bila akak sebut usb tu hehe

Ini Kisah Tia said...

wahh , dah pakai streamyx lah akak .. hehh

afifahpah said...

best la pasni on9..hahaha!

Mommy Fara said...

Baiklah...mana picnya? Heheheh!

MamaEma said...

lamanya cuti..cuti bersalin erkh..

aizamia3 said...

QueeN TerataI:
alhamdulillah.. berbaloi dengan penat terkejar-kejar balik tenghari semalam.. ;)



iz:
memang best.. ;)
insyaAllah.. akan sentiasa beringat..

aizamia3 said...

Gen2Merah:
puas hati ai akhirnya.. dapat guna Streamyx.. tak payah nak layan kat pondok lagi dah.. oyeh.. ;)



Munna:
hahaha.. asyik lupa aje.. semalam masa ingat terus akak masukkan dalam beg.. puas hati.. ;)

aizamia3 said...

Ini Kisah Tia:
semalam hari dalam sejarah.. sukanye.. tak sabar nak tunggu hujung minggu sebab time weekday macam ni akak tak sempat nak layan sebelum tidur.. :(

aizamia3 said...

afifahpah:
memang best.. ai suka..

aizamia3 said...

Mommy Fara:
semalam letih + malas..
hari ni dah masuk sikit.. nanti nak masukkan lagi..

ye.. sila pastikan USBBBBB tidak dikeluarkan dari beg.. hikhikhik..

aizamia3 said...

MamaEma:
insyaAllah.. sebelum pertengahan tahun depan 3 bulan dok rumah.. ;)

Namee Roslan said...

laju gila kan?? wah best laaaaaaa...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...