Followers Remaja Purba

Sunday, March 20, 2011

welcome home

Alhamdulillah aku dah selamat sampai di rumah pukul 10.30 pm tadi. Aku jelajah jalan-jalan tengok blog kengkawan pun sepintas lalu je, sorry guys, aku tak larat nak tunggu loading lama sangat, tersengguk-sengguk aku. Esok, jadual padat, tak dapat lagi nak rehat, lusa kakak dah start sekolah, aku... kerjalah.



to be continue... zzzzz...

7 comments:

semutsengal said...

hhahah..kotak jerit tak jumpa..jerit sini ok?
salam singgah tengah pagi ok;)

aizamia3 said...

sori xde kotak jerit tu..
Letak kat sini pun xpe, nanti saya terjah lak blog awak.. tq ye..

ariana said...

Selamat kembali bertugas lah kita ye, On Monday..:)

aizamia3 said...

Ikutkan hati taknak keje tapi memandangkan keje dah memanggil2 maka esok kena bangun awal..

PinKy MoMMa said...

sempat lg sblum zzz post entry ;)
slamat kembali bertugas..

eppy blogging..
~pinky!

aizamia3 said...

kihkih.. tu ler... dah puas bercuti jadi kenalah kerja.. anak pun dah start sekolah.. jalan jem luarbiasa pagi tadi...

نورعيم said...

home sweet home akak. nak balik jgk! huhu.

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...