Followers Remaja Purba

Saturday, March 12, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN



Aku selalu last minute baru dapat join, geram sebab line kat area rumah aku slow tapi kepada korang yang nak join ----> terjahlah kat sini.

Ok, yang ni pulak soalan yang pihak PEREMPUAN dimestikan jawab:



1. Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas ?
---> terpulang pada entry yang macam mana, kalau entry tu mampu buat ego lelaki tu tercabar confirm dapat jawapan yang teramat ikhlas rasanya, tapi kalau entry tu 'memerlukan' pujian rasanya kena timbang banyak kali betul ke idak dia ni.


2.Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ?
--->ada sesetengah lelaki rasa diri dia tak semacho abg ben (alamak... cepat amik baldi abg ben nak muntah hijau tu) sebab tu dia rasa rendah diri tak pun dia ada niat tertentu.


3.Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? Secara umum ..
---> dorang ni antara lelaki yang jenis layan internet, menambah kenalan berkongsi idea/info, sesekali boleh buat gathering merapatkan lagi hubungan, ada sesetengah tu jenis nak membantu blogger baru dengan menyediakan tips2 mudah untuk bagi comei blog. Ada pulak nak ngorat awek.. tercabar tengok member buat blog boleh dapat ramai awek... eh!Ye ke...?


4.Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan ? Kenapa ?
---> lumrah manusia, dah tentu nak cari yang berlainan jantina, nak pulak kalau blogger tu kategori jambu tak pun macho... (abg ben jgn muntah lagi...)


5.Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari ..
---> semua blog yang dalam senarai saya, akan saya terjah bila ada entry terkini, tak kisahlah walau siapa dia... (abg ben... tak payahlah control senyum tu...)


6.Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda ..
---> isu/cerita yang mampu menarik ramai blogger terjah blog kita. Paling penting tidak hipokrit dan tidak membuat percubaan menjual minyak yakni menipuler kepada para wanita dialam maya.





Ok abg ben, dah siap lengkap jawapan saya, masa untuk stop sekejap BW gara-gara berebutkan laptop... hehehe...

5 comments:

solo molo said...

tue dia ehh...
macam-macam jawapan kuar...



salam ziarah dari segmen panas Abg Ben...

aizamia3 said...

terima kasih singgah di sini, dari tadi cuba BW tp hasil yg kurang memuaskan di sini. Dah tak larat nak hadap lappy, tidur dulu... Oh liputan berukbandku ini...

Faris Adli said...

solo molo buat blow walking kat blog orang semua komen yang sama je..

2.Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ?
--->ada sesetengah lelaki rasa diri dia tak semacho abg ben

part yang ni paling setuju.. ye la kita ni bukan hensem kan..

aizamia3 said...

hehehe... ada yang tak hensem tapi kata2 dia mampu jugak menarik perhatian pembaca, terpulang bagaimana kita nak luahkan kat dalam blog kita, orang tak suka kita tak boleh halang...

aizamia3 said...

solo-molo tu dia copy paste je tu, sebab perasan selain dia ada gak yang wat cenggitu

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...