Followers Remaja Purba

Tuesday, March 29, 2011

ketika ini

Dari malam semalam lagi aku cadang nak bangun awal di pagi hari, boleh bw puas-puas tapi baru sekarang ni baru dapat bw itupun sabar.. sabar.. fuh.. sabar betul ni.. Petang semalam ada join 3 segmen sekaligus.. fuh.. letih-letih pun sempat lagi.. Sekarang ni sedang layan tengok apa yang best, buka punya buka, layan punya layan teringat aku ada request doodle kat dak Along Usop..

Wah dah siaplah itu doodle.. terima kasih ye Along.. nih aku tepek kat sini bagi korang tengok komen lak hasil kerja berpeluh dak Along.. Sebenarnya dia dah masukkan kat dalam blog dia hari Sabtu lagi.. aku perasan dalam mukabuku tapi baru sekarang ni aku dapat buka tengok komen.. aku suke.. korang..?


Ni dia gambar kakak:




Ni pulak gambar adik:

16 comments:

Ujang9897 said...

bestnya karton tu..=)

aizamia3 said...

comel je kan.. gebu lak tu..

bunga said...

alaihai omelnyer kartun tu..

Teenager Housemaid said...

arha~ sangat comel..=D

aizamia3 said...

tu ler pasal..
kalau reti buat mesti dah berlambak agaknye.. ni pun dak along buatkan..

PidaSanglang said...

cuteee.....kita sukerrr..nak wat jugaklah cam ni

aizamia3 said...

hehehe.. dak along buat segmen tu, kite tengok orang lain bagi gambar sekeping, kite bagi 2 keping.. supaya budak dua orang tu gaduh.. hehe..

MamaEma said...

comei!!!

fizah said...

alooo comei nya krtun 2...kehkehkeh

aizamia3 said...

alah... cakaplah budak2 tu yang comel bukan kartun tu... hahaha...

NadiRah said...

lukis sendiri ke??
huhu..
eh,ni laki ek??
nad ingt pompuan..huhu

aizamia3 said...

ish takdelah nad..
Dak usop yang buatkan, hari tu ada join segmen dia.. Cuba click kat nama usop tu.. Dalam blog tu lah..

kay_are said...

comel gile doodle tu.. berbakat!

aizamia3 said...

tu lah.. sekurang2nya dengan cara dia rajin buat segmen tu dapat menambah kreativiti dia dalam buat doodle tu..
kita tak tau, dak along yang buatkan..

Along Usop said...

aiseh... segan plak bace komen korang nih.. =p

thnx sbb suke.. =)

aizamia3 said...

nak segan wat pe.. boleh menajamkan lagi skill yang ada tu..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...