Followers Remaja Purba

Wednesday, March 30, 2011

DECO DECO BENG BENG BOONG !



Segmen abg Ben memang deboomm... menarik beng beng bong..

Aku join... aku join..

Singgahlah korang kat sini..
Nak juga tau apa yang ok apa yang tak kena kat blog ni..
Sekurang-kurangnya aku takdelah syok sendiri kan kan kan..

16 comments:

Noraini Mohd Zain said...

hai blog awk ni simple tau tapi xberat pn.. hehe.. saya dari segmen abg ben.. singgah blog sy pulak tau..
http://ceritaceritadancerita.blogspot.com

Fahmi API said...

blokwalking dari blog ben. Nice and simple blog hehe

rajin2 singgah2 la blog saya
http://blogbebudakbiasa.blogspot.com/

Noraini Mohd Zain said...

i follow u.. hehe..
u punya blog pun kalu komen kena taip word verification dulu tau..

dwaty said...

singgah sini dari blog en.ben

Violet Blue said...

nyinggah3 :)

meh saya nk bg cdgn.. heeee :D

- kalau boleh, jgn letak iklan kat atas.. akak letak kat side bar jek iklan tuh..
- pastu, kalau boleh buang word verification kat ruang komen ni.. ramai yg x berape suke ade word verification kat ruang komen (saya la termasuknye tuh.. ngee~)

sekian, terima kasih..
heee :D

farhana masdo said...

terjah dr segmen bro ben .
saye pmbace baru di belog kamuu ~ :)

jmpot singgah ma belog okay :)

aizamia3 said...

ye ke noraini.. alamak sori mori.. malu saye.. nanti saya setting balik..

aizamia3 said...

sungguh tak perasan, komen kat tempat orang pastu diri sendiri yang kena.. sori mori.. ok dah buang word verification tu..

anitadiana said...

salam jom singgah...

noraim said...

ok² jek blog akak. baca pon best :)

solo molo said...

semuanya ok !!!~

Faris Adli said...

wah..ada perubahan pada blog ini..
komen saya blog ni dah cantik, cuma nak lagi cantik kena selalu update dan selalu melawat farisadli.via.my

:-)

cik ayin said...

ok..da cun..urmmm..keep blogging :)

miss flora said...

blog nmpk smart..
i follow..
moh wat lawatan kt cni

http://day-an-i.blogspot.com

PidaSanglang said...

smart & simple....: ))

aCik Anie said...

Terjah dari Blog Ben Ashaari…
Ok.. blog yang cun.. nice.. enjoy baca.…..
nanti jangan lupa singgah balik sini yer..

http://alamakkkanie.blogspot.com/

baru lagi cun..hehe:P

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...